De matte afwerkingen en fronten met structuur van èggo

Het succes van matte kleuren

Ben je fan van interieurdesign? Dan zal het enorme succes van onze zwarte keukens met mat effect je zeker niet verbazen. Zo creëer je een perfecte bistrostijl (bijvoorbeeld met een bakstenen muur, waarmee je keuken er extra hip uitziet), en bovendien zijn ze dankzij hun anti-vingerafdrukfilm zeer onderhoudsvriendelijk. Kortom: niets dan voordelen.

Maar naast zwart telt ons gamma nog heel wat andere matte kleuren. Bordeaux zat al een tijdje in ons gamma, maar in 2021 voegde èggo twee nieuwe designkleuren toe: wit en zandkleur. Deze kleuren bezorgen een lichte toets aan het mateffect, en bijgevolg aan je hele keuken.

Textuureffecten voor een veelheid aan stijlen

Hout, graniet, beton, en zelfs inox... Mogelijkheden te over voor je keuken, en het ene materiaal is zo mogelijk nog stijlvoller dan het andere. Bij èggo vind je een groot gamma aan frontpanelen met textuur. Van wit beton tot grijstinten, om nog maar te zwijgen van onze imitaties eik, dennenhout of zelfs notelaar, ofwel frontpanelen in graniet. Keuze genoeg!

Aan jou om je droomstijl voor je keuken te bepalen! Industrieel, natuurlijk, cosy, professioneel. Voor elke stijl een aparte look.

Onze catalogus

Enkele trend-tips voor wie materialen wil combineren

Mat zwart met notelaar: een duurzaam huwelijk

Wil je een eerder stoere look, combineer dan meubels in imitatienotelaar met zwarte meubels: een superhip donker effect gegarandeerd. Let wel op dat je ruimte niet al te donker wordt! Zorg dus voor voldoende licht, bijvoorbeeld met heldere kleuren op de muren of op de vloer.

Goed om te weten: zwart mat gaat altijd zeer goed samen met hout. Combineer bijvoorbeeld zwarte meubels met een werkblad in lichter hout, zoals ons San Remo-eik of Virgina-eik.

Terra-beton, voor nissen die mogen opvallen

Ben je fan van betoneffect? Dan is onze nieuwe kleur ongetwijfeld iets voor jou. èggo’s gloednieuwe bruingrijze Terra-kleur past perfect bij een betoneffect in klassiek grijs. Deze kleur is een aanvulling op de 4 andere kleuren in ons gamma: wit, grijs, antraciet en zwart.

Een hoge kast die tot aan het plafond komt bijvoorbeeld is ideaal om opvallende open kasten te creëren. Met led-strips laat je deze trouwens extra uit de verf komen, én verlicht je je decoratie-elementen.

Met hout bezorg je je witte matte keuken een warme sfeer

Heb je beslist om voor het moderne effect van onze nieuwe kleur mat wit te gaan, maar heb je schrik dat je keuken wat te koel wordt? Wat dacht je ervan om op een paar strategische punten wat houttoetsen toe te voegen? Hout zorgt altijd en overal voor een warm effect en combineert perfect met tal van kleuren.

Zo kun je je werkblad bijvoorbeeld verlengen met een tafel in hout. Je kiest best voor een donkere kleur, zoals Noord-Amerikaanse notelaar of Havanna-eik. Zulke kleuren contrasteren mooi met het wit van je meubelen.

En hoe zit het met inox? Waarmee kun je dat combineren?

Liefhebbers van professionele keukens en een industriële look zweren bij de charme van inox. In tegenstelling tot wat men vaak denkt, kan je inox perfect combineren met allerlei andere materialen. Bijvoorbeeld met een werkblad in hout of steen (graniet of keramiek).

Goed om te weten: ken je onze Artis-afwerking? Deze zorgt voor een subtiel diepte-effect en voor lichtweerspiegeling, net zoals glas. Het heldere grijs vormt een mooi alternatief voor inox.

Ontwerp je keuken in 3D

Meer weten

Vraag het advies van een expert

Een afspraak maken
Gepubliceerd op 15.10.2021
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow