Kleine verbonden huishoudtoestellen: beter eten, zo eenvoudig

De sterproducten bij de huishoudtoestellen nemen vaak meer plaats in (koelkast, afwasmachine, kookvlak, enz.), het zijn de kleine verbonden huishoudtoestellen die als meeste in de Europese keukens worden geïnstalleerd! Deze kleine verbonden huishoudtoestellen zijn betaalbaarder en houden je keuken beheersbaar, zoals een grote chef, met de vingers in de neus!

Het verschil tussen een souschef en een chef-kok zit hem in de details. Maar goed koken is niet altijd eenvoudig als er weinig tijd is, wanneer je moe bent of het huiswerk van de kinderen op de agenda staat! Met je smartphone centraliseer je de informatie van je verbonden snelkookpan, keukenweegschaal of pan. Deze kleine autonome huishoudtoestellen doen je tijd winnen doordat ze in jouw plaats de bereiding van de maaltijd beheren.

Klein overzicht van je dag dankzij de verbonden toestellen

Blijf vooral lekker comfortabel in je bed liggen. Je smartphone bedient op afstand de koffiemachine Primadonna Elite van DeLonghi. Met de applicatie programmeer je jouw eigen recepten voor cappuccino of macchiatto, selecteer je de intensiteit van de aroma’s, doseer je de hoeveelheden melk, regel je de temperatuur… Bij andere verbonden toestellen vermijd je het risico om zonder capsules te vallen en waarschuwen ze je op tijd wanneer het toestel ontkalkt moet worden! Nu nog een robot die je lekker warme koffie naar je toe brengt!

Een ander voorbeeld van slimme verbinding, de Actifry Smart van Seb. Met de intelligente versie van de bestseller Actifry heb je steeds de mogelijkheid om je frieten te bakken met zeer weinig olie. Maar het toestel wordt nog polyvalenter met de Bluetooth-verbinding met je smartphone. In functie van het gekozen recept (tussen een reeks bedacht door nutritionisten), gaat de applicatie de baktijd en de beste temperatuur doorgeven aan het toestel. Vanop afstand regel je ook eventuele veranderingen van temperatuur mocht dit nodig zijn bij bepaalde recepten!

Kom ze ontdekken op onze Batibouw stand (Hal 11 – stand 405)!

 

Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow