Toon mij je inrichting en ik zeg wie je bent

Een èggo-keuken is een plek om in te leven en die op jou lijkt. En natuurlijk moet ze vooral praktisch zijn en veel opbergruimte bezitten, maar daarnaast moet de keuken natuurlijk ook een aangename ruimte zijn met een knap design. Dankzij onze vele afwerkingsmogelijkheden voor keukenmeubelen vind je ongetwijfeld de materialen en kleuren van je keuze.

Meubelen zijn natuurlijk onmisbaar, maar een goed doordachte decoratie is dat minstens evenzeer, zodat je ruimte nóg mooier wordt en jouw stijl uitstraalt. En hoe breng je je persoonlijkheid beter tot uiting dan met zichtbare decoratie in je keuken? En daarvoor zijn open nissen de makkelijkste oplossing!

Gezelligheid troef

Nissen zijn meer dan ooit een uiting van onze nieuwe levensstijl, waar gezelligheid en stijl de trefwoorden vormen. Aan verbeelding geen gebrek, noch aan mooi servies? Steek het niet weg in een kast, dressoir of gesloten meubel of ladekast, maar plaats het zichtbaar in open nissen!

Tegenwoordig zien we nissen zelfs in XXL-versie: hoe groter en hoe talrijker, hoe praktischer en mooier de mogelijkheden. Met XXL-nissen bezorg je je keuken karakter; tegen een wand, weggewerkt in een keukenmeubel of dressoirkast.

Èggo 905 keuken: ons systeem industriële legplanken biedt je aanrecht een lichte, decoratieve en praktische uitbreiding, voor nóg meer opbergmogelijkheden en moderniteit​.

Èggo 907 keuken: een slimme nis die discreet in het keukeneiland wordt verwerkt.

Links: Voor nog meer nissen kan je spelen met verschillende formaten. Laat je verleiden door de voordelen van maatwerk! Bron: alwill

Rechts: Deze XXL-nis verlengt de ovens op harmonieuze wijze en biedt een grote opbergruimte voor de kleine, dagelijkse elektrotoestellen. De keuken van Sarah en Olivier R. werd gecreëerd door èggo Verviers. 

Reliëf en lichtheid

De tijd van hoge meubels, gesloten kasten en een massieve, koude look ligt achter ons. Vandaag gaan we voor lichtheidToon je mooiste objecten in grote nissen in verschillende materialen. Durf resoluut te kiezen voor grote formaten en tal van kleuren. En laat vooral je creativiteit spreken! Een nis onderaan het keukeneiland? Tussen twee kasten in? Of ter vervanging van hoge kasten? Wat je ook wilt, het is mogelijk!
Bron: istockphoto.com

Elke stijl zijn eigen nis

Klassiekere keukens of cottagekeukens ontsnappen niet aan de trend. Ook zij tonen hun mooiste vaatwerk. Om het traditionele cachet van je keuken te bewaren, zal èggo je eerder glazen kastjes voorstellen in plaats van nissen. Zo komt je vaatwerk of tafellinnen perfect tot zijn recht.
In deze èggo 921 keuken vervangen legplanken hoge kasten. Het resultaat? Reliëf en gezelligheid troef!

Zin in meer inspiratie? Schrijf je in op onze blog en volg onze Facebookpagina en Pinterestbord.

Gepubliceerd op 14.02.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow