Toon mij je inrichting en ik zeg wie je bent

Een keuken van èggo is een plek om in te leven en die op jou lijkt. Jouw persoonlijkheid komt het beste tot uiting door je decoratiestukken te tonen. Nissen passen ook bij onze nieuwe levensstijl waar gezelligheid en stijl hand in hand gaan. Heb je fantasie en vaatwerk in overvloed? Geen nood: anno 2018 zijn de nissen XXL: hoe groter en hoe meer je er kiest, hoe meer keuze je hebt op vlak van esthetiek en ruimte.

Èggo 905 keuken: ons systeem industriële legplanken biedt je aanrecht een lichte, decoratieve en praktische uitbreiding.

Èggo 907 keuken: een slimme nis die discreet in het keukeneiland wordt verwerkt.

Links: Voor nog meer nissen kan je spelen met verschillende formaten. Laat je verleiden door de voordelen van maatwerk! Bron: alwill

Rechts: Deze XXL-nis verlengt de ovens op harmonieuze wijze en biedt een grote opbergruimte voor de kleine, dagelijkse elektrotoestellen. De keuken van Sarah en Olivier R. werd gecreëerd door èggo Verviers. 

Reliëf en lichtheid

De tijd van hoge meubels, gesloten kasten en een massieve, koude look ligt achter ons. Vandaag gaan we voor lichtheid. Toon je mooiste objecten in grote nissen in verschillende materialen. Durf resoluut te kiezen voor grote formaten en tal van kleuren. En laat vooral je creativiteit spreken! Een nis onderaan het keukeneiland? Tussen twee kasten in? Of ter vervanging van hoge kasten? Wat je ook wilt, het is mogelijk!
Bron: istockphoto.com

Elke stijl zijn eigen nis

Klassiekere keukens of cottagekeukens ontsnappen niet aan de trend. Ook zij tonen hun mooiste vaatwerk. Om het traditionele cachet van je keuken te bewaren, zal èggo je eerder glazen kastjes voorstellen in plaats van nissen. Zo komt je vaatwerk of tafellinnen perfect tot zijn recht.
In deze èggo 921 keuken vervangen legplanken hoge kasten. Het resultaat? Reliëf en gezelligheid troef!

Zin in meer inspiratie? Schrijf je in op onze blog en volg onze Facebookpagina en Pinterestbord.

Gepubliceerd op 14.02.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow