Trendy elektrotoestellen voor een superuitgeruste keuken

Wat is een droomkeuken zonder de meest recente inbouwapparatuur? Bij èggo heb je keuze te over!

Inbouwtoestellen die perfect opgaan in het design van je keuken

Dankzij de inbouwtoestellen beschikt je keuken over alle functies om in de allerbeste omstandigheden te koken. Bovendien passen ze perfect in het design van je keuken, met een enorm trendy look als resultaat. Amerikaanse koelkast, dampkap, inductie kookplaat, vaatwasser, combioven, stoomoven of microgolf, ... Met een juiste indeling krijgt elk toestel z’n plekje!

Slimme en geconnecteerde toestellen

Wil je een superfunctionele keuken? Vertrouw op technologie! Slimme elektrotoestellen in je keuken laten je dagelijkse taken een stuk vlotter verlopen. Deze toestellen zijn verbonden met het internet en kunnen met een app op afstand bediend worden. Slim, toch?

Zo toont je koelkast mogelijke recepten of stuurt hij een melding wanneer een bepaald product op is, past je inductiekookplaat zijn vermogen aan, stelt de dampkap automatisch de zuigkracht in, kun je je oven op afstand laten voorverwarmen of je vaatwasser met de applicatie aanzetten, ... Magisch, en vooral superhandig!

De wijnkoeler, een absolute must in elke luxe keuken

Ben je wijnkenner of -liefhebber? Dan mag een wijnkoeler in je keuken zeker niet ontbreken! Met zo’n toestel hou je je toestellen mooi afgeschermd en komen ze perfect tot hun recht. Een ingebouwde wijnkast plaats je waar je maar wilt: in je keukeneiland of in een keukenkast. Een vrijstaande wijnkast kun je (net zoals een inbouwmodel) uitrusten met knappe glazen deuren, waarmee je je interieur elegantie en verfijning bezorgt. Kortom: een luxe keuken kan gewoonweg niet zonder!

Het keukeneiland: onmisbaar in high-end keukens

Altijd gedroomd van een imposant keukeneiland? Met èggo wordt je droom werkelijkheid! Dit trendy meubel bezorgt je keuken automatisch een supermodern design, en bovendien gebruik je het helemaal zoals je zelf wilt.     

Een gezellige ruimte

Wil je van je keukeneiland een plek maken om gezellig samen te zitten met gezin en vrienden? Met een eiland in de vorm van een tafel creëer je een extra eethoek. Of plaats krukken om samen met het gezin of vrienden een koffietje te drinken of te aperitieven tijdens het koken.

Een handige ruimte

Moet je keukeneiland vooral functioneel zijn? Ook daarvoor bestaan er tal van opties! Met een slimme inductiekookplaat bereid je je lekkerste gerechten. Of wat dacht je van een grote ingebouwde moderne spoelbak met een kraan die je water filtert of waar spuitwater uitkomt?

Zorg ook voor kastruimte om je ruimte maximaal te benutten, zoals nissen voor decoratiespullen en kookboeken, lades, pannenkasten en bestekbakken. Aan mogelijkheden geen gebrek! Sowieso laat je keukeneiland niemand onberoerd!

Ontwerp je keuken in 3D

Laat je keuken stralen met de juiste verlichting

Lampen zijn de allerbeste manier om je keuken tot haar recht te laten komen! En bij èggo vind je tal van oplossingen om je keuken te verlichten.

Inbouwspots

Met geïntegreerde ledspots krijgt elk meubel meer diepte en komt je decoratie nóg beter uit de verf. Bovendien kies je zelf hoe je je spotjes richt, zodat je ze tijdens het koken op je werkblad kunt laten schijnen. Ook de plaatsing bepaal je volledig zelf: onder een hoge kast, in een nis, op een legplank of in het plafond. Hou je meer van ledstrips? Ledstrips in een kast, lade of op de plinten zorgen voor sfeerverlichting en zijn ideaal voor je decoratie.

Ook hier helpt technologie om de verlichting van je dromen te realiseren! Met het Emotion Light-systeem kies je zelf de kleurtemperatuur van je verlichting en creëer je de ideale sfeer. Zo bezorg je je keuken in een handomdraai een volledig andere sfeer: warm en gezellig wit of juist koel en functioneel.  

Hanglampen in elke stijl

Ook je plafond heeft recht op luxe! Elegante en moderne hanglampen zorgen voor centrale verlichting in je keuken. De ideale oplossing? Hangende lampen boven je keukeneiland. Qua design kies je volledig zelf volgens je smaak en de stijl van je woning: zwart metaal voor een industrieel decor of wit voor een strakkere look, en zelfs glas voor een extreem moderne uitstraling...

Een high-end keuken verdient kwaliteitsmeubels

Een high-end keuken kan niet zonder hoogstaande materialen en een piekfijne montage.

Natuurlijke en edele materialen

Hoogstaande materialen creëren niet alleen een elegant design in je ruimte, maar zorgen er ook voor dat je meubels extreem duurzaam zijn. Voor een luxueuze keuken raden we aan om natuurlijke en edele materialen te gebruiken.     

Kies voor je werkblad bijvoorbeeld voor massief hout, dat je interieur een warm en moderne sfeer bezorgt. Nog een optie: natuursteen. Een werkblad van graniet, blauwe steen of marmer geeft je keuken reliëf.

Stevige meubels

De garantie op een lange levensduur? Robuuste meubels met een verzorgde montage. Niets zo erg als een goedkope keuken die niet lang meegaat... Daarom kies je maar beter voor stevige keukenmeubels met een professionele afwerking. Bij èggo zijn al onze meubels van Duitse kwaliteit en worden ze rechtstreeks in de fabriek gemonteerd. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit voor de beste prijs!

Ontdek de catalogus

Èggo en de ‘Volg-je-Droomcollectie’

Je bent op zoek naar een keuken met een hoogwaardige afwerking... Een droom voor je woning? Wij hebben wat je zoekt! Onze designers ontwikkelden speciaal voor jou de ‘Volg-je-Droomcollectie’: hoogwaardige keukens op maat voor mensen die hun budget onder controle willen houden. Kom langs om je voorkeur en behoeften te bespreken, zodat we samen jouw project uitwerken!

Ontwerp de ‘Volg-je-Droomcollectie’
Meer informatie

Nood aan andere ideeën voor een droomkeuken?

Maak een afspraak Maak een afspraak
Gepubliceerd op 18.01.2023
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow