Neem eens een kijkje in ons verschillende digitale tools

Met onze tools, kunt je de wereld van èggo, onze producten en trends ontdekken en - waarom ook niet - vanuit je luie stoel de basis leggen voor je toekomstige ontwerp.

Onze e-catalogus

Laat je meevoeren in de wereld van èggo

Download onze online catalogus en ontdek onze trends voor keukens en opbergoplossingen op maat (bureau, boekenkast, dressing, ingebouwde kast onder een schuine wand, ...). In slechts enkele kliks ontdek je de laatste technologieën voor huishoudtoestellen maar ook onze praktische tips om je keuken en de rest van je interieur in te richten.

Download onze catalogus

Nieuw:
Onze interactieve e-folder

Lees elke maand onze e-folder in een nieuw jasje! Een volledig interactieve tool waarmee je kunt switchen tussen promo’s en tips. Gewoon even klikken op ons digitale magazine en je kunt een heel artikel lezen. De ideale inspiratiebron, niet?

Ontdek onze huidige e-folder

Je keuken ontwerpen vanuit je woonkamer

Zonder mate te gebruiken: onze 3D-configurator. Software downloaden is niet nodig: met onze onlineapplicatie, ook beschikbaar in tabletversie, zie je jezelf al in je toekomstige keuken. Stijl, inrichting, kleur van de deuren, werkblad, elektro, ... alles in jouw ruimte op basis van de werkelijke afmetingen. Een complete tool waarmee je kunt reizen naar je toekomstige leefruimte.

Onze 3D-configurator opstarten

Nieuw: Onze online meetinstrument

Vóór je afspraak met je èggo-keukenspecialist moet je alle technische aspecten van je ruimte noteren: afmetingen, ramen, elektriciteitsaansluitingen, hindernissen, afvoerbuizen, ... Onze meetinstrument assisteert je bij het opstellen van je plan zonder ook maar iets te vergeten. Het is een echte samenwerkingstool waarmee je onze verkoper een uitstekende basis geeft om je toekomstige ontwerp aan te vatten.

Ben je al goed gevorderd met je ontwerp dankzij de digitale omgeving van èggo ?

Ben je klaar om een van onze experts te ontmoeten? ?

 

Een afspraak maken

Gepubliceerd op 24.07.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow