Tegelijk hebben we vandaag de dag ook te maken met een andere realiteit: gebrek aan ruimte. Hoe richt je een beperkt volume best in? De oplossing: maatwerk! Bij èggo kan je jouw behoeften omtoveren in efficiëntie, en je dromen werkelijkheid laten worden!

Laat elke kamer in huis je persoonlijkheid weerspiegelen
 

Droom je van een dressing die helemaal bij jou past? Of van een thuiskantoor of bibliotheek die afgestemd is op jouw professionele behoeften? Of van een tv-meubel op maat, of een efficiënt meubel voor de was? Het maakt niet uit hoeveel ruimte je hebt, of net niet: èggo biedt opbergruimte en -kasten op maat, van de keuken tot het bureau. Je zal vooral vallen voor de eindeloze mogelijkheden: ga je voor een praktisch minimeubel of net een XXL-kast? Klassieke of hedendaagse materialen? Kastjes of open planken? Jij beslist, wij voeren uit!

Dankzij maatwerk kan je elk hoekje van je huis optimaal benutten. Zo kan een bank ook als opbergruimte worden gebruikt. Slim gezien!

Zin in kleuren en afwerking op maat? De klassieke deuren van deze kast passen perfect bij de andere meubels.

Een 100% gepersonaliseerde keuken

Wil je binnenkort een nieuwe keuken? Zoals iedereen wil je dat die praktisch, efficiënt en… op maat is! Tegelijk worden de ruimtes almaar kleiner. Daarom heb je een ruimtebesparende, doordachte keuken nodig. Maar wil dat zeggen dat je jouw meubels niet kan personaliseren? Nee, integendeel! Dankzij maatwerk kan je elke vierkante centimeter van je muren benutten en tegelijk volop genieten van het kiezen voor kasten, lades en planken die helemaal beantwoorden aan je smaak en je behoeften.

Een minikeuken die alles heeft van een grotere? Geen probleem dankzij het tv-meubel op maat dat mooi aansluit in de kleine ruimte.

èggo, van A tot Z!

Wij adviseren je en volgen je projecten van A tot Z, tot de finale montage, op. Zo kan jij jouw ruimtes perfect inrichten. Onze specialisten wenden al hun expertise en knowhow aan, ten dienste van jouw creativiteit. Heb je een project in gedachten? Kom met ons praten!

Een bibliotheek die op jou lijkt? Creëer ze helemaal op maat met èggo

Meer inspiratie? Schrijf in op onze blog en volg onze Facebook- en Pinterest-pagina.

Gepubliceerd op 02.03.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow