Dat wil zeggen: volop ruimte om te bewegen en met elkaar te praten!

Hoe we onze droomkeuken zien? Als een gezellige, comfortabele, trendy en multifunctionele ruimte. We doen er zoveel meer dan koken: aperitieven met vrienden, mails lezen, eten, het huiswerk van de kinderen nakijken. Het is een echte leefruimte geworden. Om deze verbindende rol volop in te vullen richt de keuken haar blik op de andere leefruimtes. Woonkamer, keuken en eetkamer: de wanden verdwijnen en de ruimtes communiceren met elkaar. Het resultaat? Een huis dat leeft en continu in beweging is.

Klein of groot? De eetkamer verhuist naar de keuken! Het pluspunt van deze èggo 914 keuken? Je kan met dezelfde collectie voor je dressoir en je keukenmeubelen werken.

De 900 èggo keuken is het hart van het huis. Deze keuken gaat volledig op in de eetkamer: het ideale antwoord op onze manier van leven.

Trend: hybride meubilair  

Nu ruimtes met elkaar communiceren, wordt ook de inrichting en aankleding aangepast. èggo loopt voorop op de trends en stelt collecties hybride meubels voor zodat je ruimtes ingenieus in elkaar overvloeien. Deze kunnen zowel functioneel als decoratief zijn en dienen als contactpunt tussen de verschillende ruimtes. In de praktijk? Breid je keuken uit met een bank om aan te eten. Staat de tv niet ver weg? Laat de kasten dan verder lopen, ideaal voor de tv! Of maak een verbinding tussen je keukeneiland en de woonkamer. Geef je fantasie de vrije loop en doe volop inspiratie op!

Keuken of woonkamer? Waarom zou je kiezen? Deze èggo 977 keuken biedt een multifunctionele eethoek en vormt een mooi geheel met de tv-hoek.

De 870 èggo keuken is luchtig en design. Door het gemeenschappelijke aanrecht staat ze in verbinding met de woonkamer. Slim en eigentijds!

Meer inspiratie? Schrijf in op onze blog en volg onze Facebook- en Pinterest-pagina.

Gepubliceerd op 26.02.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow