Wist je dat èggo niet alleen keukens maakt? We zorgen ook dat je je spullen kan opbergen in onze kasten en dressings op maat. Alle voorwerpen in huis hebben tegenwoordig hun eigen plekje. De opbergmodelijkheden van èggo zorgen voor opbergoplossingen op jouw maat. Letterlijk én figuurlijk: want jij bepaalt de stijl, en wij zorgen voor het maatwerk.

Op maat

Inbouwkasten, dressings, opbergmeubels, … We maken het allemaal op maat van jouw wensen. Schuin plafond? Geen probleem! Ons maatwerk zorgt ervoor dat bijna elk meubel uniek is, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: personalisatie. Je kan ieder meubel je eigen accent geven.

Persoonlijke toets

We delen onze meubels handig en efficiënt in, maar zorgen altijd dat er nog plaats is voor je eigen spullen. Op die manier kan je ons maatwerk nog volledig personaliseren. Wat dacht je van een mooie familiefoto op die lege legger, of toch liever dat ene souvenirtje van je eerste vakantie? Jij beslist!

Groen in huis

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat planten steeds meer een plekje krijgen in huis. Een kamerplant in je dressing, of een minimoestuintje in je keuken: onze meubels zijn op alles voorzien! Hou je meer van klassiek? Dan kan je misschien je mooiste servies in onze vitrinekast uitstallen. Zo zie je maar dat één meubel verschillende stijlen kan aannemen.

Alles is mogelijk

Wil je ook een opgeruimd huis, maar kan je geen afscheid nemen van je spullen? Maak dan eens een afspraak met èggo. Wij bekijken samen de mogelijkheden, en zorgen voor de perfecte meubels in jouw huis. 

Maak een afspraak

Benieuwd naar onze realisaties?

Blader door onze catalogus of ga eens langs in een showroom bij jou in de buurt!

Gepubliceerd op 20.11.2019
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow