Waarom kiezen voor opbergsystemen op maat? 

Te groot, niet hoog genoeg… standaard opbergsystemen blijken vaak niet voldoende aangepast. Gepersonaliseerde opbergsystemen kunnen je leven heel wat eenvoudiger maken!

Met deze systemen heeft ieder voorwerp zijn plaats en vind je alles eenvoudig terug.

Opbergsystemen op maat zorgen voor een grotere visuele ruimte en gaan volledig op in je interieur. Ook kunnen ze een ruimte onderverdelen of een leegte vullen.

Door te kiezen voor systemen op maat optimaliseer je het gebruik van smalle en minder praktische ruimtes: dakkamers, ruimtes onder de trap, de nok van het dak…

Opbergsystemen op maat: waar installeren?

Opbergsystemen op maat zijn elegant en praktisch en passen dus perfect op iedere plaats in het huis.

In de gangen zorgen ze ervoor dat je schoenen, vesten en weinig gebruikte voorwerpen kunt opruimen. Alles blijft binnen handbereik!

In de dressing bieden de opbergsystemen meerdere opruimmogelijkheden aan de binnenkant, zoals hangkasten met lades en rekken of eilandjes.

In de slaapkamers moet er vaak veel opgeruimd worden. De opbergsystemen moeten zo ingericht worden dat ze voorwerpen zoals dekbedden maar ook kleinere kleding kunnen opbergen. Wissel hangkasten en rekken af: de opbergruimtes moeten zich aanpassen!

Sommige slimme accessoires maken het dagelijkse leven ook eenvoudiger. Denk maar aan een garderobelift, het ideale hulpmiddel om kleding in de hoogte op te ruimen en toch alles binnen handbereik te houden. De uittrekbare hangkast is ook perfect voor ondiepe kasten. De kapstokken blokkeren immers niet de opening van de deuren.

Kies voor opbergsystemen uit robuuste materialen, vooral in de kinderkamers.

EGGO heeft ook een volledig gamma ontwikkeld met oplossingen om onder schuine daken op te ruimen. Zo benut je iedere centimeter van de ruimte op zolder !

Hoe optimaliseer je de gang?

Zelfs in de smalste gangen kan je opbergsystemen voorzien. Laat gewoon een doorgang van minstens 80 cm. Alle ruimte rondom kan benut worden:

  • In een kleine gang plaats je rekken in de hoogte voor weinig gebruikte voorwerpen;
  • Is er voldoende hoogte, installeer dan valse plafonds om je koffers en valiezen op te ruimen;
  • Onder een trap kan je heel wat opbergmogelijkheden creëren zoals rekken of lades!

Richt je interieur in en maak ruimte vrij door te kiezen voor opbergsystemen op maat. Bekijk onze video’s voor meer inspiratie en ontdek de voordelen van de opbergsystemen van het EGGO gamma!

Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow