Ingrediënten voor 12 personen

  • 35 cl cachaça
  • 37,5 cl cava
  • 50 cl citroenlimonade
  • 3 stukjes citroenkruid
  • 2 cm gember
  • 20 g verse munt
  • 20 cl agavesiroop
  • 500 g witte druiven zonder pitten
  • 1 citroen
  • 3 limoenen (het sap)
  • 2 citroenen (sap)

Bereiding

  • Snijd de druiven in twee. Snijd de citroen in kleine stukjes. Verwijder de pitten. Leg de druiven en de citroen in een cakevorm (tulband), bedek met water en zet in de diepvriezer.
  • Doe de gember, de munt, de citroen, het citroensap en de agavesiroop in een blender en filter het mengsel. Meng de cachaça, de cava en de limonade.
  • Doe het ijs in een slakom en giet er de punch bij. Dien op.

Meer recepten op Delhaize.be

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, drink met mate

Gepubliceerd op 17.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow