Decoratietips voor een nieuwe look in je keuken

Om je oude keuken een hedendaagse toets te geven, speel je met de armaturen! Ruil je oude lampen in voor modernere modellen, met een gloeidraad of in de vorm van een aardbol. Ook een nieuwe hanglamp kan voor een hedendaagse sfeer zorgen.

Op het vlak van accessoires, kies je voor enkele roestvrije ophanghaakjes of een magnetisch kruidenrekje, zonder de ruimte over te belasten.

Schilder één of meerdere muren van je keuken, voor een onmiddellijk nieuwe indruk! Natuurlijke toetsen zoals beige en taupe zijn nog steeds trendy maar ook blauw, turquoise of pastelkleuren zorgen voor retrotoetsen in je keuken.

Gerenoveerde meubels voor een moderne keuken!

Maak je keuken in één oogwenk jonger, gewoon door de voorkant van de meubels te veranderen. Leisteengrijs, alpine wit of hout, alles mag!

Een nog zuinigere oplossing is het plakken van speciale keukenstickers op de meubels.

Je kan ook de handvaten van je meubels veranderen met modernere en meer hedendaagse handvaten of zelfs met een staaf uit inox, 100% van deze tijd!

En voor een volledig hedendaagse keuken plaats je een nieuwe achterwand, in imitatiehout of glas.

Decoratietip: vervang je oude werkvlak door een model in kwartscomposiet, keramiek of inox, zeer trendy!

Enkele aanpassingen voor een nieuw look in je oude keuken

Om de ruimte te moderniseren plaats je een mooi kookeiland. Zo’n eiland bestaat in verschillende vormen en kleuren en past zich aan alle stijlen en ruimtes aan. In het zwart geeft het eiland contrast en peps aan iedere witte keuken.

Verander tot slot je spoelbak en kies bijvoorbeeld voor een XXL-model of een versie in gekleurde hars. Een chromen kolom mengkraan of een watervalkraan kunnen ook voor een nieuwe toets zorgen! 

Geef je keuken een verjongingskuur, zonder alles te veranderen maar gewoon door enkele eenvoudige en doeltreffende decoratietips te volgen! Vind inspiratie in onze catalogus of bezoek één van onze winkels!

Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow