Weg met handgrepen

Waarom zou je het ingewikkeld maken als het ook eenvoudig kan? Handgrepen kunnen tegenwoordig verborgen worden in de deur, met een discrete gleuf. Maar er is nog meer! De schoonheid van onze volledig greeploze keukens is uniek. De handgreep kan discreet worden ingewerkt in de deur.

Deur met ingewerkte handgreep, beschikbaar in matte of gelakte afwerking bij èggo

Wat zou je ervan denken als je je kasten kon openen door er gewoon even op te duwen (dankzij het 'push open'-systeem) of met een profiel dat ingewerkt is in het meubel? Dankzij tal van afwerkingsmogelijkheden voor de profielen kan je je creativiteit de vrije loop laten: LED-strips of moderne kleuren zijn een slimme manier om je keuken cachet te geven.

Een originele uitgeruste keuken dankzij de verschillende kleuren van de ingewerkte profielen of een LED-strip.

Gesofisticeerd tot in de puntjes

Een pure keuken laat niets aan het toeval over. Kies dezelfde kleur voor de gootsteen, de mengkraan en het werkblad, en je zal versteld staan van het resultaat! Ovens en kookfornuizen maken plaats voor sobere huishoudtoestellen in wit of zwart. En wat met de dampkap? Dat is bij voorkeur een stil exemplaar, dat ingewerkt wordt in een hoog meubel of een omkasting in een lichte kleur boven je kookplaat.

Je elektro is niet alleen beschikbaar in een inox afwerking: kies voor een witte of zwarte tint die perfect past bij je keukenmeubelen.

Nog meer inspiratie? Volg onze blog, word fan van onze Facebookpagina of abonneer je op ons Pinterest-prikbord.

Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow