Je keuken opruimen: alles netjes op zijn plaats en binnen handbereik

De vakantie is de periode bij uitstek om de keuken op te ruimen. Wat is er leuker dan je lekkere gerechten klaar te maken in een ruimte waar het keukengerei, de potten en de levensmiddelen hun eigen plaats hebben maar toch binnen handbereik liggen. Ontdek onze kneepjes voor een nette en opgeruimde keuken, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.

Kies voor opbergoplossingen aangepast aan je ruimte en behoeftes

Op het eerste zicht lijken het eenvoudige lades. Maar dankzij de speciaal aangepaste pottenlades en vaatwaslades zijn objecten nu veel eenvoudiger te bereiken. Deze lades liggen immers beter in de hand dan de traditionele kasten. Je opbergruimte wordt groter doordat je de lades helemaal kunt uittrekken met een capaciteit tot 80 kg, afhankelijk van het model.

Zoek je lades die elke vierkante centimeter van je keuken nuttig maken? Kies dan voor hoeklades en lades onder de plinten! De eerste zijn ideaal voor je snijplanken, conservenblikken of keukenrobots. De tweede zitten vlak boven de grond, onder de oven bijvoorbeeld, en creëren een nieuwe ruimte voor al je grotere objecten zoals ovenplaten of een draaispit.

Hoge meubelkasten zijn erg praktisch vooral wanneer ze uitgerust zijn met telescopische lades om levensmiddelen op te slaan (rijst, pasta, kruiden) alsook flessen water, olie of azijn. Maak gebruik van de extra ruimte om er bijvoorbeeld je stofzuiger of huishoudproducten op te bergen.

De muur- en hangkasten zijn voorzien van ‘lift’-deuren die naar boven opengaan zonder enige obstakels zodat je eenvoudig je glazen en tassen kunt nemen.

Op het centrale eiland kan je ergonomisch opruimen in een trendy design. De kasten bestaan uit vakken voor potten, schappen en verticale telescopische meubels in lage versie… Zelfs de grotere huishoudtoestellen zoals je vaatwasser of oven passen perfect in het centrale eiland zonder storend zichtbaar te zijn!

Maak een afspraak

Creëer nog meer ruimte in je opbergoplossingen

Deze opbergoplossingen, ergonomisch langs de buitenkant, zijn ook praktisch aan de binnenkant! Zo kan je een bestekbak met mogelijkheid om uit te breiden in je lades leggen. Je ruimt er scharen, schilmessen, kloppers of spatels mee op! Zelfs je scherpe messen liggen in een ruimte die de veiligheid garandeert.

Ruim je kruiden op in een kruidenkast boven de dampkap, een bijkomende manier om intelligent om te gaan met deze vaak verloren ruimte. Je kruiden liggen centraal en zijn binnen handbereik net boven het fornuis. Welkom in de keuken die je het hele jaar lang op reis doet gaan!

En het sorteren van afval? Een noodzakelijke maar niet altijd eenvoudige taak om in de keuken te integreren. De afvalsorteerders zijn een praktische en discrete oplossing waarbij de vuilbakken een plaats krijgen in je lage telescopische meubels. Je hebt nu geen excuses meer om niet te sorteren!

Maak een afspraak

Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow