Thuis je keuken ontwerpen? Waarom niet!

Bij èggo willen we jou het leven makkelijker maken. Daarom helpen we je bij het uitwerken van jouw interieurontwerp, ook als je dat thuis wenst te doen. We hebben een 3D-keukenprogramma ontwikkeld dat we jou gratis ter beschikking stellen zonder dat je iets moet downloaden. Daarmee kun je moeiteloos je eigen keuken ontwerpen vanuit je luie zetel! Je moet alleen de maten en de inrichting van de ruimte ingeven, vervolgens kun je alle details kiezen die je maar wilt om jouw unieke nieuwe keuken te creëren en te personaliseren.

 

Ontdek onze 3D-configurator

Tal van mogelijkheden

De voordelen van een 3D-keukenconfigurator

Wie kan beter dan jijzelf een keukensimulatie maken die beantwoordt aan jouw eigen smaak? Met een 3D-configurator kun je heel nauwkeurig je eigen project uitwerken. Je configureert elk detail, van de  indeling van je keukenruimte (in U- of L-vorm, met centraal eiland, …) via de kleuren en afwerkingen van de onder- en bovenkasten tot het materiaal van je werkblad en je huishoudapparaten. Je plannen kunnen worden gepersonaliseerd, ongeacht jouw stijl (moderne of landelijke keuken).

Testen en eindeloos aanpassen

Nog een voordeel van een 3D-simulator: je kunt alle combinaties uitproberen die je maar wilt, zo vaak je maar wilt. Ideaal dus om de geboden opties te vergelijken. Is jouw eerste idee niet het goede? Denk je aan een eigentijdse keuken maar twijfel je of je toch niet zou gaan voor een meer landelijke stijl? Geen probleem, je kunt je inrichting, de frontpanelen van je keukenkasten, enz. oneindig bijschaven. Je kunt zoveel plannen creëren als je wilt om zeker te zijn van je keuzes op het moment dat je ze gaat concretiseren.

Visualiseren om in de toekomst te kijken

Het is niet altijd evident om correct te plannen en te weten dat je de juiste keuzes hebt gemaakt. Net zoals met virtual reality kun je met een 3D-plan makkelijker elk aspect van jouw ontwerp in beeld brengen. Dankzij de illusie van reliëf krijg je een erg realistisch beeld van wat er mogelijk is. Je kunt bijvoorbeeld bepalen of de kleurcombinaties geschikt zijn. Bepaalde kleuren lijken op papier misschien gepast, maar als je ze “in het echt” ziet, zijn ze vaak nog sprekender.

Hulp van een professionele keukenspecialist

Hoewel zo’n tool voor keukeninrichting meestal gebruiksvriendelijk is, bieden we ook de mogelijkheid om een beroep te doen op het advies of de aanbevelingen van professionele keukenspecialisten. Op basis van hun uitgebreide kennis van keukentrends en goede praktijken kunnen ze je adviseren over de optimale plaatsing voor je kookplaten, je spoelbak, je koelkast, enz. Bij èggo verwelkomen we je graag in één van onze showrooms in jouw buurt. Dan kunnen we alles samen bespreken en jouw 3D-plan optimaliseren.

Jouw 3D-plannen afdrukken om ze te delen

Niets frustrerender dan een fantastisch plan voor je nieuwe keuken ontwerpen en het nadien niet kunnen tonen aan je naasten. Veel online programma’s bieden je de kans om  je project gratis te downloaden zodat je het kunt e-mailen. Je kunt het ook afdrukken om er op elk moment een blik op te kunnen werpen en na te denken over mogelijke verbeteringen.

Gepubliceerd op 09.07.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow