De berging: ideaal voor je was

Een berging is sowieso de meest ideale oplossing, op voorwaarde uiteraard dat je hiervoor genoeg plaats hebt in je woning. Meestal ligt de berging in het verlengde van je keuken en is ze een functionele ruimte waar je heel wat tijd doorbrengt.

 

De voordelen van een wasmachine in je berging

  • Op die manier creëer je een plek die enkel en alleen voor huishoudelijke taken dient, wat uiteraard zeer handig is. Alles wat met je was te maken heeft, bevindt zich in één en dezelfde ruimte: je wasmanden, je wasmachine, de droogkast, schoonmaakproducten, je strijkijzer en strijkplank, ...
  • Zo win je plaats in je keuken en gebruik je je keuken waar ze echt voor dient: een leefruimte waar je je lekkerste gerechtjes bereidt en eet. Bovendien heb je extra plaats voor meer kasten, wat altijd mooi meegenomen is.
  • En omdat je wasmachine in een afzonderlijke ruimte staat, heb je minder last van het lawaai van het zwieren. Zeker nu de keuken steeds vaker overloopt in de woonkamer, kan het geluid van de wasmachine al snel storend zijn.
  • Wil je in je berging een wasmachine plaatsen, dan heb je sowieso watertoevoer en -afvoer nodig. De ideale gelegenheid dus om er meteen een slimme en functionele ruimte van te maken, bijvoorbeeld door er een gootsteen te plaatsen waar je kledingstukken kunt uitspoelen of een sok uitwringen die in de trommel is achtergebleven.

Een mooie berging? Dat kan!

Wie zei er dat het design niet belangrijk hoeft te zijn in puur praktische ruimtes? Er bestaan tal van inrichtingsoplossingen, om nog maar te zwijgen over de afwerkingsmogelijkheden. Alles is mogelijk in functie van je voorkeur en behoeftes, ongeacht je voorkeursstijl, en ongeacht of je de berging wilt laten aansluiten bij je keuken of juist een contrast wilt creëren.

Ontdek onze berging

Een wasmachine in de keuken? Waarom niet?

Een berging is eerst en vooral een praktische ruimte, wat echter niet betekent dat een wasmachine in de keuken niet handig kan zijn, zeker met de steeds betere technologieën van vandaag. Ook voor wie in een klein appartement of in een klein huis woont, bestaan er oplossingen op maat!

De voordelen van een wasmachine in de keuken

  • Naast de inbouwmodellen bestaan er vandaag ook integreerbare wasmachines. Deze zitten mooi en discreet verborgen achter een deur en laten zo het praktische hand in hand gaan met een strakke en harmonieuze stijl. Ze onderscheiden zich op verschillende vlakken van de inbouwtoestellen, met als belangrijkste verschil de geïntegreerde openingen waar zich de scharnieren van de ‘afdekkende’ deur bevinden.
  • Aangezien alle voorzieningen al aanwezig zijn, hoef je geen nieuwe watertoevoer en -afvoer te plaatsen en kun je je toestel in een handomdraai plaatsen. Bovendien heb je als voordeel dat er steeds een gootsteen binnen handbereik is.
  • Doordat bijna alle huishoudtoestellen vlak bij elkaar liggen, kun je gemakkelijk verschillende taken tegelijk uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan de was insteken terwijl je je gratin in de oven in de gaten houdt.

Maak een afspraak

Al eens gedacht aan een wasdroogcombinatie?

Dé oplossing voor wie z’n ruimte optimaal wil benutten, zowel in de berging als in je keuken. Geen tweede elektrotoestel of een aparte droogkast die ruimte inpalmt: met één toestel kun je je kleding wassen én drogen.

De nieuwe wasdroogcombinatie van Whirlpool

Bij èggo is het onze passie om je innovatieve en plaatsbesparende oplossingen voor te stellen. Logisch dus dat we een grote fan zijn van de nieuwe wasdroogcombinatie van Whirlpool! Deze heeft dan ook alles in huis om ons te overtuigen: een groot digitaal scherm, een Sense Inverter-motor en de 6th Sense-technologie waarmee het water, de energie en de duur van het programma automatisch worden aangepast aan de inhoud.

 

En daar blijft het niet bij

Naast een knap vulgewicht van 9 kg (wassen) en 6 kg (drogen) beschik je over een hele waaier aan programma’s en opties. Zo kun je het toestel bijvoorbeeld enkel laten drogen, of kun je kiezen voor een wolprogramma of voor een programma voor fijne was, gekleurde was, sportkleding, ... Een aantal andere opties maken van dit toestel helemaal je ideale huisgenoot, denk maar aan FreshCare+, waarmee je was tot 6 uur na de wasbeurt lekker fris blijft. Met deze optie vermijd je trouwens ook dat je kleding na het drogen kreukt.

Ontdek hier alle eigenschappen
Meer weten

Nood aan advies?

Maak een afspraak
Gepubliceerd op 18.08.2021
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow