De dressingkast van je dromen

Wil je dat je kleren en accessoires steeds mooi geordend zijn? Ga dan voor een dressingkast op maat. Dankzij onze vele personaliseerbare inrichtings- en kastoplossingen stel je je dressingkast van a tot z samen.

Ontdek de dressingkasten
Ontdek de dressingkasten

Kasten om de ruimte optimaal te benutten

Onbenutte ruimtes? Door je kamer, gang of zelfs de ruimte onder een trap uit te rusten met kasten op maat gaat er geen enkele vierkante centimeter van je interieur verloren.

Ontdek de kasten
Ontdek de kasten

Een handige berging

Vertrouw op onze inrichtings- en kastoplossingen voor de ideale inrichting van je washok of berging: planken, kasten met of zonder deuren, hoge meubels, ...

Onze inrichtingsmogelijkheden voor de berging
Onze inrichtingsmogelijkheden voor de berging

Een handige en ontspannende badkamer

èggo biedt knappe badkamermeubels aan die speciaal zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, en waar je al je producten in kunt opbergen. Wastafelmeubel, hoge kast of kolomkast: je vindt alles wat je nodig hebt.

Ontdek de badkamermeubels
Ontdek de badkamermeubels

Een ordelijke eetkamer

Een goed doordachte eetkamer moet comfortabel en praktisch zijn. Samen met èggo richt je je eetkamer in met functionele meubels, zoals dressoirs of kasten bijvoorbeeld.

Ontdek de eetkamermeubels
Ontdek de eetkamermeubels

Een woonkamer met aangepast tv-meubel

Een avondje ontspannen voor de tv? Ontdek ons tv-meubel dat perfect is aangepast aan het design van je woonkamer, en waarmee je over extra opbergruimte beschikt voor je toestellen en andere accessoires.

Ontdek de tv-meubels
Ontdek de tv-meubels
INTERIEUR

Een bureau voor een grotere productiviteit

Met èggo ontwerp je een handig bureau met kasten op maat van je beroep. Je kiest volledig zelf de meubels en afwerkingen naargelang je beschikbare ruimte, smaak en behoeften. Denk maar aan een boekenkast, planken, lades, open nissen, ...

Ontdek onze inrichtingsmogelijkheden voor bureaus

Onze experts staan voor je klaar

Jij hebt de ideeën, wij de oplossingen. Toon ons je inrichtingsproject voor je interieur, zodat we samen de meest geschikte meubels voor elke ruimte in je woning vinden. Onze experts staan voor je klaar om je te helpen en te begeleiden. Wil je graag meer inlichtingen of heb je nood aan inspiratie? Afspraak in de dichtstbijzijnde winkel. We bezorgen je graag al onze tips voor een perfect ingericht interieur.

Vind de dichtstbijzijnde winkel

AFSPRAAK

Heb je een project?
Onze experts staan voor je klaar

Maak een afspraak