Optimaliseer de ruimte van je badkamer

Meubels op maat: onze specialiteit! Heb je een grote badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele keramische wastafel, dan wel een kleine ruimte met lavabo en douche: wij hebben oplossingen die zich aanpassen aan de afmetingen en indeling van je ruimte.

We bieden meubels aan met kasten die de ruimte van je badkamer optimaal benutten: een extra diep lavabomeubel, een smalle kolomkast, een zwevende kast over de volledige lengte van je muur, of zelfs een hoge kast om de ruimte tot het plafond maximaal te benutten. Heb je geen rechte muur? We kunnen het werkblad van je wastafel bijsnijden zodat deze perfect tegen je muur past.

Ontdek onze badkamer

Badkamerkasten die aan jouw behoeften voldoen

‘s Ochtends is het in de badkamer vaak een drukte van jewelste. Elke minuut telt: van het tandenpoetsen tot het wassen van de kinderen. Om al je toiletspullen snel op te bergen en terug te vinden heb je praktische en aangepaste opbergmeubels nodig.

Bij èggo hebben we alles wat je zoekt: een wastafel met grote lades, een (kolom)kast met legplanken om je spullen op te leggen, een accessoire om je handdoek op te hangen en zelfs een grote spiegel. Zoek je een hangend meubel voor een moderne stijl? We hebben ook meubels die je badkamer net die extra toets elegantie bezorgen.

En bovendien kun je de indeling van je meubels volledig personaliseren! Zo beslis je over elk detail: kies je voor een badkamerkast met lades of deuren om je producten weg te steken, of ga je eerder voor een meubel met open legplanken zodat je makkelijk bij je parfums kunt? Wij hebben de oplossing voor al je behoeften!

Ontdek onze interieurs

De sfeer van je keuze met onze personaliseerbare meubels

Net zoals je de indeling van je meubels kiest, bepaal je ook de afwerkingen! Bij èggo maken we er een erezaak van om badkamermeubels te ontwerpen die jouw stijl uitstralen en waar je je helemaal thuis voelt.

Wil je een hedendaagse en industriële ruimte met betonnen meubels, een cosy hoekje met meubels in imitatie-eik voor een cocooning-effect, een glanzende kast in gelakt wit, of eerder kastfronten in mat zwart voor een gesofisticeerde toets? Maak je keuze uit alle soorten materialen en verschillende kleuren.

Onze tips voor een badkamer

Een badkamer die een en al design uitstraalt

De wastafel en kraan zijn ideale elementen om je badkamer een moderne uitstraling te bezorgen. Een geïntegreerde lavabo? Of een vierkante opzetwastafel? Zwarte kranen of in chroom? Dat kan! In onze open meubels van hout of eik en in zwart of wit kun je zelfs decoratie-elementen of een mooie plant kwijt, voor een knappe en ontspannende badkamer. En waarom geen mooie muurspiegel om het helemaal af te maken?

Een geheel van harmonieuze meubels

Onze meubelexperts ontwierpen en ontwikkelden combinaties van meubels waarmee alle elementen van je badkamer mooi bij elkaar passen. De kolomkast, de wastafel, de kraan, de lavabo en de accessoires vormen één mooi geheel. Of je nu voor een huidige look wilt gaan met witte meubels of voor een eerder klassieke stijl met eiken meubels en lades: wij hebben de kastoplossingen voor al jouw behoeften.

Download onze catalogus

Een praktische badkamer zonder vingervlekken

Zwevende badkamermeubels en wastafelmeubels maken het onderhoud stukken eenvoudiger! Ze hangen namelijk hoger dan een klassiek meubel op de grond of met poten, en vergemakkelijken zo het schoonmaken. Bovendien zijn zwevende meubels zeer elegant, én maken ze je ruimte heel wat lichter.

Dankzij de vlekwerende afwerking en het push-pull-systeem kun je gerust voor kastfronten zonder handgrepen kiezen. Zo’n deur open je gewoon door erop te drukken, handig toch? Zie je liever kasten mét handgrepen? Ontdek onze modellen met voorgevormde handgrepen!

Stevige materialen voor een badkamer die jaren meegaat

Badkamermeubels krijgen elke dag opnieuw heel wat te verduren. Water, vocht, warmte, zeep, cosmetica en soms agressieve onderhoudsproducten: al deze elementen vormen een aanval op je kast en op je keramische wastafel. De badkamermeubels van èggo zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, en zijn dan ook gemaakt van resistente materialen die perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Het resultaat: de kwaliteit en gemoedsrust die je in je badkamer nodig hebt!

Ledverlichting voor een badkamer die baadt in luxe

Zorg voor een wauw-effect in je badkamer met geïntegreerde ledverlichting in je meubels. De kleine extra? Ongeacht of je ze bij je spiegel, in een nis of rechtstreeks op je meubel plaatst, onze lampen zijn zo ontwikkeld dat ze perfect voor jouw ruimte geschikt zijn. Je kan de verlichting bij de spiegel, in een nis, of rechtstreeks op je badkamermeubel laten plaatsen. Dat is niet alleen handig en mooi, maar maakt je ruimte ook een stuk lichter. Bovendien laat je op die manier de elementen van je keuze extra tot hun recht komen.

Inspiratie vinden

Onze adviseurs begeleiden je

Nood aan advies om de badkamer van je dromen te verwezenlijken? Zag je een wastafelmeubel waar je helemaal weg van bent? Weet je niet goed welke kastindeling je best kiest?  Wij staan voor je klaar en begeleiden je bij je project, zodat je over de meest geschikte meubels op maat van jouw ruimte beschikt.

AFSPRAAK

Heb je advies nodig?

Contacteer ons