Kleine ruimtes optimaal benut met kasten op maat

Niet iedereen heeft het geluk over een aparte ruimte voor het bureau te beschikken. Om te vermijden dat je aan de eettafel of aan een keukeneiland zonder opbergmogelijkheden moet werken, hebben we voor elke opstelling oplossingen op maat.

Werk je in de woonkamer of in een aparte kamer? Ontwerp een werkruimte met een boekenkast of een gesloten kast tegen een muur. Hier kun je al je mappen en boeken in kwijt. Niet genoeg vloerruimte? Ga voor zwevende kasten! Dankzij onze hoekkasten benut je zelfs de hoeken van je kamer.

Ontdek onze bureaus

Een werkruimte onder een schuin dak

Wil je je bureau graag in een ruimte met hellend dak plaatsen? Geen probleem! We bieden kasten voor schuine daken die perfect op maat van jouw interieur worden gemaakt. Dankzij de schuine draaideuren benut je de volledige ruimte van je kamer. Met onze oplossingen op maat kun je zelfs onder de trap een klein maar handig en goed georganiseerd bureau plaatsen!

Onze kasten voor een schuin dak

Kasten voor al je spullen

Wat je beroep ook is, goed doordachte kasten zijn van essentieel belang om alles overzichtelijk te houden en je dossiers snel terug te vinden. Met èggo ontwikkel je een echte werkruimte met handige kasten op maat van jouw behoeften.

Onze kasten met legplanken bieden veel plaats voor al je mappen en boeken. Als je kiest voor gesloten kasten met deuren, hou je alles netjes uit het zicht. Je hebt de keuze tussen trendy draaideuren met of zonder handgrepen, of schuifdeuren, ideaal voor kleine ruimtes. Met een open kast hoef je zelfs niet recht te staan om bij je documenten te kunnen. Diepe lades zijn dan weer perfect geschikt om je dossiers en kantoorbenodigdheden op te bergen.

Een kast speciaal ontworpen volgens jouw behoeften

Bij èggo kun je je (boeken)kast inrichten zoals je dat zelf wenst! Een kast met lades, legplanken en open nissen, volledig in de gewenste afmetingen en met een specifieke ruimte tussen elke plank? Dat kan! Geen zorgen meer of je map wel tussen twee planken past of je genoeg lades hebt voor al je documenten: bij het ontwerp van je kast kies je volledig zelf de indeling van je bureau!

Een bureau met gepersonaliseerde afwerking

Wie regelmatig thuiswerkt, brengt het merendeel van de tijd door aan het bureau. Om efficiënt te werken, is het belangrijk dat je je er goed voelt, met een sfeer die uitnodigt om te werken en met een design naar jouw stijl! Met èggo-meubels kies je de afwerking van je keuze en ontwikkel je een werkruimte die jouw persoonlijkheid uitstraalt.

Hou je van klassieke kleuren? Kies voor een zwart of wit meubel. Of mag het wat meer warmte uitstralen? Kies dan voor mooie draaideuren en houten ladefronten! Ben je niet vies van wat originaliteit? Ga voor verschillende kleuren en materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van kasten in imitatiehout in combinatie met zwarte draaideuren? Voor elk meubel kies je de kleuren en materialen van je eigen voorkeur!

 

Handige deuren om in alle stilte te werken

Heb je de kleur en het materiaal van je dromen gekozen voor de kastdeuren? Maak ze compleet met een soft-close-systeem. Dankzij deze optie sluiten je deuren altijd zachtjes en in alle stilte, en stoor je je huisgenoten niet wanneer je de neiging hebt om deuren eerder bruusk te sluiten. Geweldig, toch?

Ontdek onze modelen

Een harmonieuze werkruimte

Heb je geen aparte ruimte voor je bureau? Zorg er dan voor dat de kasten van je bureau perfect bij het design van je andere meubels passen. Of het nu om je woonkamer, een slaapkamer of de gang gaat, kies steeds de materialen en kleuren die aansluiten bij de bestaande meubels.

In een slaapkamer stem je je bureaukast best af op je dressingkast, en kies je bijvoorbeeld voor deuren in dezelfde kleur. Werk je in de woonkamer, kies de planken van je bureau dan in dezelfde houtsoort als je tv-meubel, of je salontafel.

èggo, je interieurpartner

Heb je een mooi en handig bureau, maar weet je niet hoe je je kast moet inrichten? Zoek je personaliseerbare opbergoplossingen op maat voor je werkruimte? Bij èggo kun je rekenen op onze adviseurs voor de begeleiding en realisatie van je project.

SHOWROOM

Heb je een project?

Vind mijn showroom