Een meubel op maat om de volledige beschikbare ruimte te benutten

Jouw dressing volgens jouw afmetingen

Dankzij onze kasten op maat hoef je niet meer te twijfelen over de dressingkast van je dromen. Of je een volledig aparte ruimte ter beschikking hebt, een muur van een grote of kleine slaapkamer, of misschien slechts een uiteinde van een gang, wij hebben steeds de geschikte oplossing.

Naargelang de beschikbare ruimte en de hoogte tot het plafond ontwerpen wij de ideale dressingkast om elke vierkante centimeter van de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Het resultaat: creëer van vloer tot plafond kostbare kastruimte om je kleding mooi en handig op te bergen.

Steeds een oplossing, zelfs voor zolderruimtes

Plaats je je dressingkast liever op de zolderverdieping of in een kamer onder een schuin dak, maar weet je niet hoe deze kastruimte te gebruiken? Geen probleem! Met onze opbergoplossingen voor schuine daken gaat geen enkele ruimte meer verloren! Benut zelfs de kleinste hoekjes van je woning en richt deze zo in dat ze eindelijk van nut zijn.

Ontdek onze dressingkast

Kasten en handige accessoires voor een mooi geordende dressingkast

Een kast moet natuurlijk eerst en vooral handig en praktisch zijn! Vandaar het belang om voldoende stil te staan bij de inrichting en indeling van je dressingkast. Schenk elk kledingstuk zijn eigen plekje. Wat moet je opbergen? Wat heb je nodig? Maak je keuze uit de vele accessoires, zodat je kast steeds mooi geordend is.

Maak het jezelf gemakkelijk met een uitschuifbare roede voor je hangende kledingstukken. Kies voor lades met afzonderlijke vakken om je sieraden en andere accessoires mooi te organiseren. Heb je veel stropdassen, riemen, sjaals of halsdoeken? Ga dan voor een stropdassenhouder! Ook je schoenen berg je mooi op dankzij het uitschuifbare schoenenrek

Onze afwerkingsmogelijkheden voor een personaliseerbare dressingkast en een design-interieur

Het spreekt voor zich dat je dressingkast handig moet zijn, maar met èggo is ze ook nog eens mooi! Kiezen betekent niet langer verliezen: dankzij onze volledig personaliseerbare dressingkasten ga je voor een meubel dat zowel handig als mooi is.

Of je voorkeur nu uitgaat naar een open of gesloten dressingkast, wij hebben alle stijlen van deuren. Klassieke draaideuren, moderne schuifdeuren, deuren in glas of in spiegelglas voor een gesofisticeerde look. Je kunt ook kiezen voor effen deuren met een strak design. Personaliseer daarnaast ook de afwerking van je dressing: in warm hout, of een dynamische, kleurrijke afwerking. Licht of donker? Neutraal of levendig? Bij ons heb je de keuze uit tal van opties voor elke voorkeur.

 

Ontdek onze opbergoplossingen

Een hoogstaande, betaalbare en luxueuze dressingkast

Bij èggo maken we er een erezaak van om hoogstaande en tegelijk goedkope meubels te ontwerpen. Gun jezelf een luxueuze dressingkast zonder je bankrekening te plunderen! Dankzij onze hoogstaande materialen ben je zeker van een elegante en tegelijk robuuste afwerking!

Advies nodig voor een luxueuze dressingkast die er geweldig uitziet en voordelig geprijsd is? Ga voor een open kast waar je je perfect geplooide kleren op legplanken legt. Geen zin om elk kledingstuk nauwgezet te plooien? Kies dan voor een garderobekast met schuifdeuren! Je kunt ook kiezen voor spiegeldeuren om je ruimte groter te maken.

Onze adviseurs ten dienste van jou

Ben je op zoek naar de ideale dressingkast? Onze opbergexperts luisteren graag naar je behoeften en geven je advies om de beste keuze te maken voor je dressing en kleerkast. We begeleiden je van a tot z tijdens je project. Samen vinden we de meest geschikte opbergoplossing volgens jouw behoeften en ontwerpen we de dressingkast op maat van jouw dromen. Bij èggo beseffen we namelijk hoe belangrijk de prijs is bij je aankoopbeslissing. Daarom bieden we hoogstaande dressings aan voor voordelige prijzen.

Begeleiding

We begeleiden je van a tot z tijdens je project

Maak een afspraak