Eetkamermeubels op maat van de afmetingen van je ruimte

Bij èggo zijn we echte ‘op maat’-specialisten, en we begrijpen perfect dat elk huis uniek. Om je op je gemak te laten voelen in je eetkamer en elke vierkante centimeter te benutten, ontwerpen we kasten op maat van de afmetingen van je kamer.

Qua meubels voor de eetkamer kun je kiezen uit zoveel meer dan tafels en stoelen. Heb je plaats voor een grote buffetkast of eerder voor een minimeubel? Of heb je nood aan een mooie boekenkast die helemaal tot aan het plafond loopt? Wil je veel opbergruimte? Wij hebben tal van designs die aan je behoeftes voldoen.

Ontdek onze eetkamermeubels

Steeds meer meubels met kasten

Puilen je keukenkasten uit van de koppen en tassen? Weet je geen weg met het servies van je betovergrootmoeder? Omdat een eetruimte zoveel meer is dan een grote zwarte of houten tafel en mooie stoelen om aan te eten, bedachten we handige en mooie opbergoplossingen.

Kies voor een buffetkast met draai- of schuifdeuren en een verfijnde afwerking, waar je je volledige servies in kwijt kunt. Of kies voor een knappe boekenkast om je kookboeken uit te stallen. Of eerder een vitrinekast? Perfect om je prachtigste glazen te tonen! De extra troef? Je kiest zelf de indeling van je kasten: open legplanken, nissen, lades en zelfs kasten met deuren.

Ontdek onze interieurs

Een functionele en elegante buffetkast

De buffetkast, zoveel meer dan gewoon een meubelstuk. Het gaat om het pronkstuk van je eetkamer. Ze moet natuurlijk praktisch zijn, zodat je er je spullen in kwijt kunt, maar moet ook mooi en esthetisch zijn om je interieur te verfraaien. Zo kun je ze bijvoorbeeld gebruiken als moderne bar of als hedendaagse dressoir.

Wil je een buffetkast die net dat tikkeltje anders is? Ga dan voor een asymmetrische buffetkast met verschillende hoogtes en dieptes. En waarom geen meubel in verschillende kleuren en materialen? Met onze hoogwaardige afwerking gaan je meubels jaren mee.

Ben je eerder fan van een chique en klassieke eetkamer? Ga dan voor een buffetkast met stenen blad, succes gegarandeerd. Met een zwevend model met open legplanken maak je je ruimte meteen heel wat lichter. En dankzij èggo’s vlekwerende afwerking kun je deuren zonder handgrepen kiezen zonder wakker te liggen van het onderhoud!

Een grote boekenkast-vitrine

Een boekenkast in je eetkamer? Dat kan! Plaats tegen een van je muren een grote boekenkast over de volledige hoogte tot aan het plafond, om zo de ruimte optimaal te benutten en die bovendien perfect bij je tafel en stoelen past. We hebben zelfs oplossingen op maat voor eetkamers onder een schuin dak.

Dankzij onze vele indelingsmogelijkheden ontwerp je zelf het perfect passende meubel voor je ruimte, met de kasten van jouw keuze: elegante deuren, slimme nissen, grote legplanken, tal van lades, ...   Ideaal voor al je boeken, decoratie-elementen en nog zoveel meer!

Download onze catalogus

Een gezellige eetkamer naar jouw stijl

Het spreekt voor zich dat je je maar goed voelt in je huis als je interieur jouw stijl uitstraalt. Dankzij onze personaliseerbare meubels creëer je de eetruimte van je dromen. Een gezellige, Scandinavische of eerder moderne stijl? Met een industriële of eerder rustieke toets? In eik, wit of zwart? In levendige of eerder sobere kleuren? Met of zonder poten? Met of zonder handgrepen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Jij kiest de materialen, de kleuren en de afwerkingen van je eetkamermeubels.

Openheid en harmonie

Grote ruimtes zijn tegenwoordig helemaal in, en de meubels voor de eetkamer nemen een centrale plaats in het huis in. Een open keuken, eetkamer en woonkamer in éénzelfde open ruimte is dus absoluut geen uitzondering. Zorg er echter wel voor dat je geen meubels in allerlei verschillende stijlen hebt, anders waan je je al snel in een zolderruimte.

Gelukkig ben je daarvoor bij èggo aan het juiste adres dankzij onze personaliseerbare meubels binnen elk budget. Kies de materialen en kleuren die naar het design van je keuken en woonkamer verwijzen. Zo laat je de verschillende ruimtes mooi op elkaar aansluiten en creëer je een uniform geheel. Heb je in je keuken houten kasten? Kies dezelfde afwerking voor je buffetkast! Een zwarte zetel? Laat dezelfde kleur terugkomen in de nissen van je boekenkast.

Onze inrichtingstips

èggo, jouw expert voor kasten

Plan je een project? Heb je een vraag? Wil je je eetkamer inrichten met een mooie buffetkast of boekenkast? Ons team van professionals staat voor je klaar! We begeleiden je bij het vinden van de oplossingen die het beste bij jouw smaak en behoeften aansluiten, en ontwerpen zo samen met jou de eetkamer van je dromen.

Maak een afspraak met een adviseur
INSPIRATIE

Inspiratie nodig?

Inspiratie vinden