Kasten in elke kamer

Nood aan extra kastruimte? De èggo-kasten zijn de ideale oplossing voor elke kamer in je woning.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi ingerichte garderobekast in de inkomhal om je jassen op te hangen? Zo staan je schoenen ook steeds binnen handbereik.

In een slaapkamer heb je niet alleen kastruimte nodig voor je kleren. Met een kast op maat berg je ook je gezelschapsspelletjes en bedlinnen mooi op.

In een gang of onder een trap kun je zelfs een boekenkast plaatsen, of gewoon een kastruimte voor al je losse spullen.

Ga voor kasten op maat en win plaats

Met onze oplossingen op maat benut je elke vierkante centimeter van je interieur. Kleine of grote ruimtes: wij hebben de ideale kast om al je behoeftes te vervullen.

De èggo-kasten zijn aangepast aan de afmetingen, de indeling, de beschikbare diepte en de plafondhoogte van je ruimtes. Het resultaat: je interieur wordt volledig benut.

Ontdek onze kasten

Geoptimaliseerde ruimtes onder schuine daken

Zit je met onbenutte ruimte onder een trap, onder een schuin dak of in een kamer onder het dak? Dat hoeft absoluut geen verloren ruimte te zijn! De èggo-kasten en -opbergoplossingen zijn perfect geschikt voor ruimtes onder schuine daken, of voor ruimtes waar het plafond geen traditionele meubels toelaat. Garderobe, rommelkast of boekenkast: maximaliseer de opbergruimtes voor een mooi opgeruimd interieur.

Ontdek onze kasten voor schuine wanden

Aangepaste opbergoplossingen

Vaatwasser, toestellen, onderhoudsproducten, gereedschap, boeken, documenten, kleren, ... Wat je ook wilt bewaren, bij ons vind je steeds opbergoplossingen en accessoires op maat van je behoeftes en smaak: garderobekasten, nissen, lades, legplanken, afscheiders, geïntegreerde ledverlichting, schoenenrekken, ... De binnenkant van je kasten zijn perfect moduleerbaar.

Ontdek onze opbergoplossingen

Tal van afwerkingsmogelijkheden

Een handige en tegelijk mooie kast? Dat kan, en wel dankzij onze vele afwerkingsmogelijkheden! Maak van je kast een waar decoratie-element, en niet zomaar een opbergplek. Kies de materialen en kleuren van je voorkeur en creëer een interieur dat er in alle omstandigheden piekfijn uitziet. Een eerder moderne stijl? Ga voor neutrale kleuren of hout. Mag je kast een blikvanger zijn? Kies kleuren die je kast laten opvallen. Wil je een uniforme stijl in je ruimte? Kies dan voor materialen en kleuren die aansluiten op de rest van je meubels.

Ontdek de afwerkingsmogelijkheden

De perfecte kastdeur

Creëer je ideale kastmeubel, volledig volgens jouw behoeftes. Hou je je spullen liefst uit het oog? Rust je kast dan uit met draaideuren. Heb je niet genoeg plaats om ze open te draaien? Ga dan voor schuifdeuren met softclose-systeem. Liever een open kast? Een kast zonder deuren is dé oplossing! 

Effen kastfronten, kasten met sierlijsten, met spiegel, in hout of in glas: voor elk wat wils. Kies daarnaast ook uit onze vele handgrepen: geïntegreerde, moderne of cottage-oplossingen. Ben je helemaal weg van strakke kastfronten? Ga dan zeker voor greeploze deuren.  Dankzij al deze afwerkingsmogelijkheden komt je stijl perfect tot uiting en laat je geen enkel detail aan het toeval over!

Ontdek de kastdeuren

Onze expertise ten dienste van jou

Wil je een kast op maat plaatsen in een van je kamers? Vertrouw op onze knowhow op het vlak van kast- en interieuroplossingen. Wij begeleiden je van a tot z bij de realisatie van je project, vanaf het ontwerp van je kast tot de plaatsing ervan.

AFSPRAAK

Wil je een kast op maat plaatsen?

Maak een afspraak