Een tv-meubel op maat om plaats te besparen

Onze tv-meubels op maat zijn geschikt voor elke oppervlakte en indeling, ongeacht de grootte van je woonkamer. Zo benut je elke vierkante centimeter en hou je meer opbergruimte over. Het voordeel? Een mooi opgeruimd salon waar het heerlijk vertoeven is! In je tv-meubel kun je makkelijk je elektronica, afstandsbedieningen en andere ‘storende’ kabels kwijt en behoud je een mooi strak interieur.

Ontdek onze tv-meubel

Een meubel met personaliseerbare opbergmogelijkheden

Een woonkamer volledig naar jouw stijl? Het tv-meubel met kasten is een uniek decoratie-element. Laat je stijl tot uiting komen dankzij de eindeloze personalisatiemogelijkheden! Wil je een hedendaagse of vintage woonkamer, een cocooning- of warme sfeer, een Scandinavisch design of toch eerder klassieke meubels? Met deze personaliseerbare kasten op maat ontwerp je een tv-meubel naar jouw stijl dat perfect bij jouw interieur past.

Download onze catalogus

Kies het design, de kleuren, materialen en binneninrichting van je tv-meubel, volledig volgens jouw smaak en behoeften. Wens je een wit, zwart, grijs of liever houten meubel? Heb je graag deuren om alles uit het zicht te houden, of eerder legplanken en open nissen waar je je decoratie-elementen kunt zetten? Deuren met of zonder handgrepen? Alles kan!

 

Maak een afspraak met een van onze specialisten

Ga voor een harmonieus interieur

Grote leefruimtes zijn helemaal in. Heb je één grote ruimte waar je open keuken, eetkamer en woonkamer in elkaar overlopen? Wil je je meubels mooi en harmonieus bij elkaar laten passen? Geen probleem! Zorg gewoon voor meubels die mooi op elkaar aansluiten.

Bij èggo bezorg je je interieur in een handomdraai uniformiteit, met een tv-meubel in dezelfde materialen en kleuren als de rest van je meubels. Ontwerp de deuren van je tv-meubel bijvoorbeeld in dezelfde kleur als het werkblad van je keuken, of voeg wat zwarte of witte toetsen aan de nissen toe, waarmee je naar de stoelen van je eetkamer verwijst. Op die manier zorg je voor een mooi homogeen geheel.

Een zwevend tv-meubel voor een lichter en gebruiksvriendelijker interieur

Onze zwevende tv-meubels bezorgen je woonkamer elegantie en lichtheid. Doordat ze minder massief zijn als klassieke meubels met poten, lijken ze boven de vloer te zweven. Bovendien zijn ze uiterst handig bij het schoonmaken: geen gedoe meer om tussen de poten van je kast te stofzuigen of te dweilen.

Combineer je tv-meubel met andere kasten

Wil je je tv-meubel uitbreiden met andere kasten en tegelijk een design-interieur behouden? Dat kan! Combineer je tv-meubel met een boekenkast op maat of met een muurkast met nissen en legplanken, waar je je decoratie-elementen en boeken op kwijt kunt. Laat je je tv-meubel liever doorlopen in de eetkamer? Voeg een buffetkast in dezelfde stijl toe, met een knap dressoir als resultaat.

Onze experts staan voor je klaar

Welk tv-meubel voor jouw interieur? Hoe de ruimte van je woonkamer optimaal benutten? Welke kasten moet je kiezen? Hoe laat je de meubels van je woonkamer aansluiten bij je eetkamer? Welk design moet je kiezen voor een hedendaagse woonkamer? Is het nodig om legplanken of nissen tegen de muur te plaatsen? Tal van vragen waar onze kastenspecialisten maar al te graag een antwoord op geven.

Maak een afspraak
ONZE ÈGGO SHOWROOMS

Afspraak in je dichtstbijzijnde èggo-winkel

Vind mijn showroom