Schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren, draaideuren of zelfs een open dressing op maat… Er bestaan talloze oplossingen voor de inrichting van je opbergkasten. Of je nu een kleine of een grote dressing-kast hebt, je moet steeds het juiste deurtype kiezen. Zo kun je je ruimte optimaal benutten en verzeker je een vlotte toegang tot al je weggeborgen spullen. Hier vind je al onze esthetische oplossingen, specifiek bedoeld voor onze verschillende gamma’s van interieurinrichtingen.

Draaideur

De draaideur, beschikbaar met of zonder handgreep, past in elke inrichting, ook tegen een schuine wand. Qua stijl blijft deze deur even populair, en ze bestaat in allerlei kleuren en afwerkingen: modern wit of zwart, glaseffect of imitatiehout.

Schuifdeur

Wil je je ruimte optimaal benutten? Dan is het schuifsysteem je ideale keuze! Daarmee win je namelijk plaats, ook in de hoogte en tegen een schuine wand. Het is ook nuttig om technische zones te verhullen. Zeker voor kleine ruimtes een absolute meerwaarde, én bovendien een uiterst knappe en moderne keuze die ideaal geschikt is voor je dressing op maat.

Open dressings zonder deur

Een deurloze kast is de essentie van een open dressing, waar je meteen bij je kleding en accessoires kunt. Ze wordt vaak ingericht in een speciale ruimte en is de gedroomde oplossing van veel mensen. Bovendien biedt ze tal van personalisatiemogelijkheden!

De zachtheid van soft close voor een geluidloze kast of dressing

Heb je een dressing of hoekkast? Ontdek ons assortiment schuifdeuren met soft-close-systeem, ideaal voor hoeken en moeilijk in te richten ruimtes. Deze deuren zijn niet alleen handig, maar zorgen er ook voor dat je twee muren mooi in elkaar laat overlopen. Deze deuren zijn beschikbaar in tal van kleuren, van klassiek wit tot natuurlijk hout, en passen zo perfect bij het uitzicht van je kast of dressing.

Schuif- of draaifronten met een perfecte afwerking

Bij èggo kunnen we bogen op een uitgebreid scala aan afwerkingen en kleuren voor oplossingen die bij jou passen. Of je nu op zoek bent naar een kast voor je slaapkamer, een dressing met schuifdeuren voor je master bedroom of zelfs een kastruimte voor je bureau: bij ons vind je alles wat je nodig hebt!

Kies voor glazen deuren om je ruimte een moderne toets te bezorgen, of voor gelakt laminaat voor een pure uitstraling. Hou je meer van traditioneel design? Onze imitaties beukenhout, eikenhout of walnoot hebben alles om je te bekoren. Bij èggo vind je ongetwijfeld jouw stijl!

Muurkasten & dressings

Ontdek onze
inbouwkasten
op maat

Alle modellen