Schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren, draaideuren of zelfs een open dressing op maat… Er bestaan talloze oplossingen voor de inrichting van je opbergkasten. In functie van de configuratie en afmetingen van je ruimte kun je het juiste deurtype kiezen. Zo kun je je ruimte optimaal benutten en verzeker je een vlotte toegang tot al je weggeborgen spullen. Hier vind je al onze esthetische oplossingen, specifiek bedoeld voor onze verschillende gamma’s van interieurinrichtingen.

Draaideur

De klassieke deur, met of zonder handgreep, past in elke inrichting, ook tegen een schuine wand. Ze blijft even populair en bestaat in allerlei kleuren en afwerkingen: modern wit of zwart, glaseffect of imitatiehout.

Schuifdeur

Met het schuifsysteem win je plaats, ook in de hoogte en tegen een schuine wand. Het is ook nuttig om technische zones te verhullen. Zeker voor kleine ruimtes een absolute meerwaarde, én bovendien een uiterst knappe en moderne keuze voor je dressing op maat.

Geen deur

Een opbergruimte zonder deur is de essentie van een open dressing, waar je meteen bij je kleding en accessoires kunt. Ze wordt vaak ingericht in een speciale ruimte en is de gedroomde oplossing van veel mensen.

De zachtheid van soft close voor een geluidloze kast of dressing

Sommige ruimtes in een woning maken de voorziening van een opbergoplossing niet eenvoudig: plafonds met een schuine wand, ronde of erg smalle kamers … Maar èggo gaat de uitdaging aan! Onze opbergruimtes op maat passen zich perfect aan aan alle eisen en afmetingen van jouw ruimte. Je ondervindt geen obstakels meer om overal in huis praktische opbergruimte te voorzien.

Schuif- of draaifronten met een perfecte afwerking

Bij èggo kunnen we bogen op een uitgebreid scala aan afwerkingen en kleuren voor oplossingen die bij jou passen. Ongeacht de ruimte waar je kast komt te staan (slaapkamer, bureau, dressing, …), creëer je inrichting op maat en kies uit ons ruime aanbod van glazen deuren, deuren in witgelakt laminaat, deuren met een beuken-, essen- of notenhouten look  … Je vindt ongetwijfeld jouw stijl!

Muurkasten & dressings

Ontdek onze
inbouwkasten
op maat

Alle modellen