Recht

Je hebt een mooie ruimte in een rechte lijn en wil ze helemaal aankleden zonder standaardoplossingen te gebruiken? èggo maakt voor jou een inbouwkast volledig op maat, die je volledig naar jouw wensen kan uitrusten.

U-opstelling

Als je er de ruimte voor hebt, dan is een U-opstelling perfect voor optimaal opbergen. Zo heb je nog voldoende beweegruimte in het middelste deel van de kamer. Ga voor schuif- of draaideuren, zoals je maar wilt.

L-opstelling

Een muurkast met L-opstelling benut de ruimte in de hoek van een kamer optimaal dankzij onze hoekrekken. Geen verloren ruimte meer, en een extra opbergmogelijkheid, waar je bovendien altijd makkelijk bij kan.

Dressing

Zo stel je je wellicht een dressing voor: een mooie, U-vormige ruimte met een centraal eiland. De dressings van èggo zijn volledig op maat en benutten zelfs de hoeken. Zo vormen ze een mooie aankleding van je ruimte, van vloer tot plafond, zonder deur om meteen bij je kleren en accessoires te kunnen.

Onder of tegen een schuine wand?
Wij hebben de oplossing!

Onder een trap, tegen een schuine wand of eronder, èggo heeft alle oplossingen voor de inrichting van je interieur, hoe je ruimte ook is ingedeeld.

Meer lezen
Ontdek onze kasten

kasten te vangen

Dressing

6.890 €

Dressing

Kamer - schuifdeuren

2.290 €

Kamer - schuifdeuren

Kamer - schuifdeuren

1.790 €

Kamer - schuifdeuren

Kamer volwassenen

5.390 €

Kamer volwassenen

Jongenskamer

1.890 €

Jongenskamer

Kamer - open inbouwkast

1.990 €

Kamer - open inbouwkast