Opbergruimte aangepast aan de beschikbare ruimte

Rechte kast

Beschik je over een mooie ruimte in een rechte lijn en wil je ze helemaal aankleden zonder een beroep te doen op standaard modules? èggo ontwerpt voor je een rechte kast op maat die je kunt uitrusten zoals je dat wenst.

Kast in U-vorm

Als je genoeg plaats hebt, zal een kast in U-vorm perfect zijn om alles optimaal weg te bergen. Je behoudt bovendien voldoende ruimte om vrijuit te bewegen door het centrale deel van de kamer. Kies naar eigen goeddunken voor schuifdeuren of draaideuren.

Kast in L-vorm

Als je kiest voor een kast in L-vorm kunt je de hoek van een kamer benutten dankzij onze hoekplanken. Je verliest geen plaats en je wint makkelijk toegankelijke opbergruimte.

Dressingroom

Wie droomt van een dressing,  denkt meestal aan een mooie dressing in U-vorm. Door de fabricage op maat kan elk minieme cm2 worden benut. Middenin bevindt zich een centraal eiland. De dressings van èggo zijn volledig gepersonaliseerd en benutten zelfs de hoeken van je ruimte. Ze passen perfect bij je kamer, van de vloer tot het plafond. Er zijn geen deuren, zodat je onmiddellijk kunt grasduinen in uw blouses, broeken, jurken en alle andere modeaccessoires.

Je kast organiseren?
Kinderspel!

Een dressing of een grote klerenkast om je kleding weg te bergen? Daar droomt iedereen van! Hoe organiseer je zoiets om alles functioneel te houden? Je wilt immers dat je opbergruimte er altijd picobello uitziet! Daarom heeft èggo een reeks onmisbare accessoires ontwikkeld. Garderobelift of uitschuifbare klerenkasten, vakken voor je handtassen, dassenhangers en broekenhangers, ladeverdelers, … Alles binnen handbereik, in kleine én in grote ruimtes.

Kast tegen of onder schuine wand?
Wij hebben de oplossing!

Tegen of onder een schuine wand? èggo heeft alle oplossingen in huis om je interieur in te richten, ongeacht de configuratie van je kamer. Om alle beschikbare ruimte echt te optimaliseren, kan je opteren voor een voorraadkast onder de trap

Meer lezen
Ontdek onze voorraadkasten

De kasten van dit moment.

Dressing

6.490 €

Dressing

Kamer - schuifdeuren

2.690 €

Kamer - schuifdeuren

Kamer - schuifdeuren

2.290 €

Kamer - schuifdeuren

Kamer volwassenen

6.190 €

Kamer volwassenen

Jongenskamer

2.290 €

Jongenskamer

Een kast op maat nodig?

Een afspraak maken