Optimaliseer alle ruimte waarover je beschikt, zelfs onder de trap!

Een mens heeft nooit voldoende opbergruimte, zelfs niet in een heel groot huis. In de loop der jaren stapelen  souvenirs, boeken en kleren zich op. Alles moet natuurlijk zijn plekje krijgen.

Waarom dan niet gebruikmaken van de ruimte onder de trap in jouw inkomhal? Optimaliseer die ruimte en plaats er een kast met schuifdeuren. Het voordeel van dit type van deuren is dat ze geschikt zijn voor alle inkomhallen, zelfs voor de smalste. Bovendien zijn ze aangepast aan de hellingsgraad van je trap, ongeacht hoe steil deze is, alsook aan jouw voorkeursstijl (modern of eerder cottage). Imitatiehout, zwart, wit, beige, …: bij ons vind je tal van afwerkingen voor je trapkasten op maat.

Design-opbergruimtes

Wat kun je zoal wegsteken onder je trap? Laat je verbeelding werken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je kinderen? Waarom die ruimte dan niet benutten om hun speelgoed een plaats te geven? Heb je onvoldoende plaats voor je onderhoudsproducten? Maak er dan een schoonmaakhok van. En waarom niet opteren voor een geheime boekenkast? De (vaak vergeten) ruimte onder de trap plooit zich dankzij onze oplossingen op maat naar al jouw wensen en behoeften!

Een vestiaire onder de trap

Hét tijdloze idee bij uitstek voor de kast onder je trap? De vestiaire. De inkomhal heeft haar naam niet gestolen: ze is de eerste plaats die we betreden in een woning. Daar laten we onze mantels, schoenen, regenschermen, hoeden, handtassen, sjaals of handschoenen achter. Om je ruimte te optimaliseren en je inkomhal een strak cachet te geven,  kan een kast makkelijk worden omgetoverd tot een mooie vestiaire en wordt het een dressingkast voor het hele gezin.

Stel de geschikte kast samen

Schoenenrekken, opbergvakken voor handtassen, een uitschuifbare kledingstang om jassen en vesten op te hangen. èggo heeft tal van accessoires in huis om uw opbergruimte te personaliseren en te organiseren.

Ontdek alle accessoires

Welke kamer verdient een nieuwe inrichting?

Zolderkamers, schuine trapwanden, slaapkamer, kantoor, woonkamer … Alle kamers in je huis verdienen een kast van èggo ! Onze oplossingen op maat passen zich aan alle omgevingen en alle eisen aan. Ontdek al onze ideeën en tips op onze inspiratieblog of in de winkel. Samen ontwikkelen we jouw ideale inrichting.

Nog meer kasten

Samen uw project bespreken?

Een afspraak maken