Optimaliseer alle ruimte waarover u beschikt!

Een mens heeft nooit voldoende opbergruimte, zelfs niet in een heel groot huis. In de loop der jaren stapelen  souvenirs, boeken en kleren zich op. Alles moet natuurlijk zijn plekje krijgen.

Waarom dan niet gebruikmaken van de ruimte onder de trap in uw inkomhal? Optimaliseer die ruimte en plaats er een kast met schuifdeuren. Het voordeel van dit type van deuren is dat ze geschikt zijn voor alle inkomhallen, ook de smalste.

Opbergruimtes

Wat zou u kunnen opbergen onder uw trap? Laat uw verbeelding werken, er zijn oneindig veel mogelijkheden. Hebt u kinderen? Waarom die ruimte dan niet benutten om hun speelgoed een plaats te geven? Hebt u niet voldoende plaats om uw onderhoudsproducten te stockeren? Maak er dan een schoonmaakhok van. En waarom niet opteren voor een geheime bibliotheek?

Een vestiaire onder de trap

De inkomhal heeft haar naam niet gestolen: ze is de eerste plaats die we betreden in een woning. Daar laten we onze mantels, schoenen, regenschermen, hoeden, handtassen, sjaals of handschoenen achter. Om uw ruimte te optimaliseren en uw inkomhal een strak cachet te geven,  kan een kast met schuifdeuren makkelijk worden omgetoverd tot een vestiaire.

Stel de geschikte kast samen

Schoenenrekken, opbergvakken voor handtassen, een uitschuifbare kledingstang om jassen en vesten op te hangen. Èggo heeft tal van accessoires in huis om uw opbergruimte te personaliseren en te organiseren.

Ontdek alle accessoires

Kamer

Zolderkamers, schuine wanden, trap, slaapkamer, kantoor, … Alle kamers in uw huis verdienen een kast van èggo ! Onze oplossingen op maat passen zich aan alle omgevingen en alle eisen aan.

Nog meer kasten

Samen uw project bespreken?

Een afspraak maken