Verlichting van uw kast op maat

Je hoeft absoluut niet je volledige kamer te verlichten om je spullen te kunnen vinden. Dankzij de verstelbare voet en kop zorgt de optionele ledverlichting voor optimaal comfort bij het openen je kastdeuren. Onze ledverlichting wordt tussen het plafond en de rail geplaatst en is beschikbaar in sets van 2 of 3, transformator inbegrepen. Met de juiste verlichting wordt het stukken makkelijker om de juiste kleding, schoenen en accessoires te vinden.

Een centraal eiland in uw dressing

Een centraal eiland mag je zeker niet vergeten bij het ontwerp en de uitvoering van je dressing op maat. Een prachtig decoratief element, maar dankzij de vele opbergmogelijkheden van de lades ook gewoonweg nuttig. Daarnaast is zo’n eiland ook het ideale meubel om kleren te vouwen, je outfit voor de volgende dag klaar te leggen of om je koffers te maken voor de reis. Mogelijkheden te over dus, waardoor het eiland niet alleen mooi is, maar vooral ook handig! Bovendien is het volledig moduleerbaar in functie van de beschikbare ruimte in je kamer.

Decotip : Zorg voor een glazen plaat op je eiland om je ruimte lichter te maken.

Opbergen in functie van uw behoeften

Ben je fan van handtassen en heb je voor elke stemming een andere handtas? Dan is deze opbergruimte zeker iets voor jou! Je kunt er makkelijk al je verschillende tassen in kwijt zonder ze te beschadigen. Je beschikt over maar liefst zeven vakken, allemaal uitgevoerd in melamine.

Afgeschuind pakket met railafwerking voor al uw schuine kasten

Dankzij onze speciaal hiervoor bedachte technische oplossingen op maat wordt de inrichting van van je kamer of van een andere ruimte met schuine wanden kinderspel. Of wat dacht je van de mogelijkheid om schuifdeuren te plaatsen onder een schuine wand of in een zolderkamer? Ideaal om je ‘verloren’ ruimte te benutten, bijvoorbeeld door kastruimte onder de trap te creëren. Benut elke vierkante centimeter van je kamer, of het nu gaat om de master bedroom of om een dressingkamer.

Ontdek onze schuine kasten

Open nissen voor design-dressings

Je kasten die extra toets bezorgen? Wat dacht je van één of meer open nissen in je opbergoplossing? Praktisch én esthetisch, want je kunt er allerlei kleine voorwerpen of decoratiespullen in kwijt.

Legplanken als aanvulling van uw kastruimte

Verlies geen enkele vierkante centimeter dankzij het hoekrek. Zo creëer je extra opbergruimte en zijn al je spullen gemakkelijk bereikbaar. De ideale oplossing om je dressing in hoekvorm te organiseren en elk hoekje van je kast te benutten.

Personaliseer je dressing met een brugelement

Het is perfect mogelijk om de twee uiteinden van je kast te verbinden met een brugelement, bijvoorbeeld boven een deur. Zo’n brug is een ergonomische inrichtingsoplossing op maat, waarmee je veel plaats kunt winnen, maar ook een muur of zelfs een volledige ruimte kunt aankleden.

Reken op onze experten

Nood aan een nieuwe dressing of een kast op maat voor jouw kamer of die van je kinderen? Onze experten in opbergoplossingen geven je tal van tips! Ze luisteren naar je behoeften en maken je, in functie van je budget, wegwijs in de vele accessoires en uitrustingen om je te helpen de juiste oplossing te zoeken. Ga naar de dichtstbijzijnde showroom om design-ideeën op te doen en om samen jouw product tot leven te wekken.

Vind je dichtstbijzijnde showroom

À la recherche du placard idéal ?

Prendre rendez-vous