Verlichting van uw kast op maat

Je hoeft absoluut niet je volledige kamer te verlichten om je spullen te vinden. Dankzij de verstelbare voet en kop zorgt de praktische ledverlichting voor optimaal comfort bij het openen je kastdeuren. Onze ledverlichting wordt tussen het plafond en de rail geplaatst en is beschikbaar in sets van 2 of 3, transformator inbegrepen.

Een centraal eiland in uw dressing

Zorg bij het ontwerp en de uitvoering van je dressing voor een centraal eiland. Dat is niet alleen enorm mooi, maar ook en vooral handig dankzij de vele opbergmogelijkheden van de lades. Daarnaast is ze ook ideaal om kleren te vouwen, je outfit voor de volgende dag klaar te leggen of om je koffers te maken voor de reis.

Decotip : Zorg voor een glazen plaat op je eiland om je ruimte lichter te maken.

Opbergen in functie van uw behoeften

Ben je fan van handtassen en heb je voor elke stemming een andere handtas? Dan is deze opbergruimte zeker iets voor jou! Je kunt er makkelijk al je verschillende tassen in kwijt zonder ze te beschadigen. Je beschikt over maar liefst zeven vakken, allemaal uitgevoerd in melamine.

Afgeschuind pakket met railafwerking voor al uw schuine kasten

Een snelle en gemakkelijke oplossing voor je schuine wand? Het kan, dankzij onze speciaal daarvoor bedachte technische oplossingen. Of wat dacht je van de mogelijkheid om schuifdeuren te plaatsen onder een schuine wand of in een zolderkamer? Ideaal om je ‘verloren’ ruimte te benutten, bijvoorbeeld door kastruimte onder de trap te creëren.

Ontdek onze schuine kasten

Open nissen voor design kasten

Waarom niet één of meer open nissen integreren in uw opbergoplossing: het is praktisch én esthetisch, want u kunt er allerlei kleine voorwerpen of decoratiespullen in kwijt.

Legplanken als aanvulling van uw kastruimte

Verlies geen enkele vierkante centimeter dankzij het hoekrek. Zo creëer je extra opbergruimte en zijn al je spullen gemakkelijk bereikbaar. De ideale oplossing om je dressing in hoekvorm te organiseren en elk hoekje van je kast te benutten.

Brugelement

Het is perfect mogelijk om de twee uiteinden van je kast te verbinden met een brugelement, bijvoorbeeld boven een deur. Zo’n brug is een ergonomische inrichtingsoplossing op maat, waarmee je veel plaats kunt winnen, maar ook een muur of zelfs een volledige ruimte aan te kleden.

Onze experts ten dienste van jou

Nood aan een nieuwe dressing of een kast op maat voor jouw kamer of die van je kinderen? Onze experts in opbergoplossingen geven je tal van tips! Ze luisteren naar je behoeften en maken je wegwijs in de vele accessoires en uitrustingen om je te helpen de juiste oplossing te zoeken.

À la recherche du placard idéal ?

Prendre rendez-vous