Verlichting van uw kast op maat

Dankzij de verstelbare voet en kop biedt de LED-verlichting een optimaal comfort wanneer de deuren van uw kasten openstaan. De verlichting wordt geplaatst tussen het plafond en de rail. Onze LED-verlichting is voorhanden in sets van 2 of 3, transformator inbegrepen.

Een centraal eiland in uw dressing

Bij het ontwerp en de uitvoering van uw dressing kunt u een centraal eiland voorzien. Dat kan nuttig zijn in meer dan één opzicht. Het biedt een hoop opbergmogelijkheden aan de hand van ladekasten. Maar het is ook het ideale meubel om kleren op te vouwen, uw outfit voor de volgende dag klaar te leggen of uw koffers in te laden voor u op reis gaat.

Een tip: voorzie een glazen plaat bovenop uw eiland om meer licht te brengen in de ruimte.

Opbergen in functie van uw behoeften

Een fan van handtassen? Een andere tas voor elke stemming? Dan is deze opbergruimte iets voor u! U kunt er makkelijk al uw verschillende tassen in kwijt zonder ze te beschadigen. U beschikt over niet minder dan zeven vakken, allemaal uitgevoerd in melamine.

Afgeschuind pakket met railafwerking voor al uw schuine kasten

Binnen de kortste keren kleedt u uw schuine wanden aan dankzij onze speciale technische oplossingen voor dat soort configuraties. Wij kunnen ook probleemloos zorgen voor schuifdeuren onder een schuine wand of in een zolderkamer. Ideaal om alle ruimte te benutten die u als verloren beschouwde, bijvoorbeeld door kastruimte onder de trap te voorzien.

Ontdek onze schuine kasten

Open nissen voor design kasten

Waarom niet één of meer open nissen integreren in uw opbergoplossing: het is praktisch én esthetisch, want u kunt er allerlei kleine voorwerpen of decoratiespullen in kwijt.

Legplanken als aanvulling van uw kastruimte

U verliest niet één cm² dankzij het hoekrek dat u meer opbergruimte biedt. Bovendien blijven uw spullen makkelijk bereikbaar. De ideale oplossing om uw dressing in hoekvorm te organiseren.

Sleutelelement

U kunt de twee uitersten van uw kasten verbinden met een brugelement. Zo wint u maximaal plaats. Ook handig wanneer u een muur of alle beschikbare ruimte volledig wenst aan te kleden.

À la recherche du placard idéal ?

Prendre rendez-vous