Verlichting

Onze ledverlichting is ontworpen om in uw kast gemonteerd te worden en biedt u een optimaal comfort. De verlichting wordt tussen de rail en het plafond ingebouwd en is makkelijk afstelbaar. Verkrijgbaar per set van 2 of 3, transformator inbegrepen.

Eiland

Een centraal eiland is multifunctioneel. Niet alleen bieden de lades heel wat opbergruimte. U kan er ook kleren op vouwen of klaarleggen voor de volgende dag. Bestaat in 3 hoogtes: 902, 998 en 1094 mm. De lengte varieert van 260 mm tot 1000 mm en de diepte van 660 mm tot 1200 mm. Tip: bevestig een glasplaat boven het eiland om meer licht te creëren.

De opbergsystemen

Dit handige opbergsysteem biedt plaats aan al uw handtassen. Bestaat uit 7 vakken. Materiaal: melaminehout.

Railsystemen voor schuine daken

Èggo biedt slimme oplossingen om verloren ruimtes onder schuine daken om te toveren tot praktische opbergruimtes. Schuifdeuren worden met behulp van een railsysteem onder schuine daken gemonteerd.

Nis

Vergeet niet om een of meer open nissen in te werken in je opbergoplossing: ze zijn zowel praktisch als mooi, en bieden plaats aan kleine voorwerpen of wat decoratie.

De legplanken

Geen cm² nog onbenut dankzij dit hoekrek: meer opbergruimte terwijl je toch makkelijk bij alles bij kunt. De ideale oplossing om een dressing in te richten in een hoek.

Brugelement

De twee uiteinden van je wandkasten kan je probleemloos met elkaar verbinden met een brugelement, voor maximale plaatswinst, of om een muur of alle beschikbare ruimte aan te kleden.