De opbergruimte in haar simpelste gedaante! Met schuif- of draaideuren, maar vooral nauwkeurig uitgetekend tot op de centimeter. Wij ontwerpen uw rechte kast precies waar en hoe u dat wenst.

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze Rechte kasten

Kamer - schuifdeuren

1.990 €

Kamer - schuifdeuren

Kamer - cottage draaideuren

5.790 €

Kamer - cottage draaideuren

Inkomhal - draaideuren

4.490 €

Inkomhal - draaideuren

Ontdek alle rechte kasten

Een rechte kast voor elke kamer in uw huis

U hebt opbergruimte nodig in alle kamers van uw huis. Of het nu gaat om uw slaapkamer, een dressing, een inkomhal, een kantoor of zelfs een washok, u mag vertrouwen op de knowhow van èggo om een kast op maat in te richten. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en helpen u de juiste keuze te maken voor esthetische opbergoplossingen met een onberispelijke afwerking. Wij garanderen u een renovatieproject op uw maat, waarbij alle beschikbare ruimte optimaal wordt aangewend.

Alle configuratietypes om uw kast geschikt te maken voor uw ruimte

De ruimte waarover u beschikt, maakt niet altijd een eenvoudige kast in een rechte lijn mogelijk. Het kan gebeuren dat u uw kast anders moet inrichten om ze perfect te integreren in uw kamer. Met het oog op een enorme plaatswinst biedt èggo u een ruime keuze aan configuratietypes. Kast in U-, L- of I-vorm of dressingroom? Aan u de keuze.

 

Ontdek de configuratietypes

Stel uw rechte kast op maat samen

De deuren van uw rechte kast hangen af van de indeling van uw kamer. Als die niet groot genoeg is voor draaideuren, kunt u zich laten verleiden door schuifdeuren, met of zonder soft close-systeem. Als u heel ordelijk bent, kunt u zelfs de voorkeur geven aan een open kast zonder deuren.

Ontdek alle deuren

Uitrustingen

Moet u een LED-verlichting inbouwen in uw rechte kast? Is het mogelijk om een centraal eiland toe te voegen in uw dressing? Waar gaat u uw handtassen opbergen? Waarom geen nissen of rekken voorzien? Wij adviseren u inzake de verschillende uitrustingen voor uw rechte kast.

Ontdek alle uitrustingen

Kleuren en afwerkingen

Een andere cruciale vraag bij het ontwerp van een opbergruimte: welke materialen moet u kiezen voor de fronten van uw rechte kast? èggo biedt u de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen voor een project dat u op het lijf geschreven is: gladde deur, met lijstwerk, spiegelfront of glazen front, kast in hout of laminaat, … Alle mogelijkheden om uw meubel af te stemmen op uw kamer.

Ontdek alle afwerkingen

Een rechte kast nodig?

Een afspraak maken