De opbergruimte in haar simpelste gedaante! Met schuif- of draaideuren, maar vooral nauwkeurig uitgetekend tot op de millimeter. Zo ontwerpt je inrichtingsspecialist èggo je rechte kast precies waar en hoe je dat wenst.

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze Rechte kasten

Kamer - schuifdeuren

2.290 €

Kamer - schuifdeuren

Kamer - cottage draaideuren

6.690 €

Kamer - cottage draaideuren

Inkomhal - draaideuren

5.190 €

Inkomhal - draaideuren

Ontdek alle rechte kasten

Een rechte kast voor elke kamer in uw huis

Opbergruimtes komen van pas in alle kamers van je huis. Of het nu gaat om je slaapkamer, dressing, inkomhal, bureau, badkamer of zelfs je wasruimte, je kunt steeds vertrouwen op de knowhow van èggo om een kast op maat in te richten. Een cottage-kast of een moderne kast, bij ons vind je ideeën te over.

Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en helpen je de juiste keuze te maken voor esthetische opbergoplossingen met een onberispelijke afwerking. Bij ons ben je zeker van een inrichtingsproject dat niet alleen perfect overeenkomt met jouw beeld en aansluit bij de stijl van jouw woning, maar bovendien ook de beschikbare ruimte ten volle benut.

Alle inrichtingsmogelijkheden om jouw rechte kast geschikt te maken voor je ruimte

De beschikbare ruimte laat niet altijd toe om een ‘standaard’ rechte kast te plaatsen. Het kan gebeuren dat je je kast anders moet inrichten om ze perfect te integreren in je ruimte. Met het oog op een enorme plaatswinst biedt èggo je een ruime keuze aan configuratietypes. Kast in U-, L- of I-vorm of dressingroom? Aan jou de keuze.

 

Ontdek de configuratietypes

Stel je kast op maat samen

De indeling van je ruimte bepalen de deuren van je rechte kast. Als deze ruimte niet groot genoeg is voor draaideuren, kun je gaan voor schuifdeuren met of zonder soft close-systeem. Voor wie van orde en van een moderne dressing houdt, kun je zelfs kiezen voor een open kast zonder deuren.

Ontdek alle deuren

Uitrustingen

Moet je een led-verlichting inbouwen in jerechte kast? Is het mogelijk om een centraal eiland toe te voegen in je dressing? Waar kun je je handtassen opbergen? Waarom geen nissen of rekken voorzien? Aan ideeën geen gebrek om een trendy dresssing in te richten! Wij adviseren je inzake de verschillende uitrustingen voor je kast.

Ontdek alle uitrustingen

Kleuren en afwerkingen

Een andere cruciale vraag bij het ontwerp van een opbergruimte: welke materialen moet je kiezen voor de fronten van je kast? èggo biedt je de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen voor een project dat je op het lijf geschreven is: gladde deur, met lijstwerk, spiegelfront of glazen front, kast in hout of laminaat, … Alle mogelijkheden om je meubel af te stemmen op je ruimte. Modern of rustiek, jij beslist welke stijl je ruimte krijgt.

Ontdek alle afwerkingen

Een rechte kast nodig?

Een afspraak maken