De juiste keuze en plaatsing van een handgreep spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke look van jouw keuken. Een weloverwogen decoratieve ingreep voor elke moderne keuken, eigentijdse keuken of landelijke keuken.

Handgrepen in alle kleuren en vormen

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat de stijlen en kleuren in jouw interieur bij elkaar passen. Daarom biedt èggo je meer dan 80 modellen handgrepen aan. Ze zijn voorhanden in verschillende materialen (inox, alu, messing, keramiek, geborsteld nikkel, chroom of porselein …), verschillende kleuren (mat of hoogglans zwart, brons, koper …) en verschillende vormen (vierkante, ronde, ovale handgrepen, handgrepen in staaf- of ringvorm…). In functie van jouw smaak en behoeften kunnen ze horizontaal of verticaal worden geplaatst of discreet worden ingewerkt.

Hier vind je een kleine selectie van onze stijlvolle handgrepen. Je vindt vast de handgreep van je gading!

Profielgrepen, iets voor jou?

Je handgrepen inwerken in de kast ? Waarom niet ! Voor een moderne keuken bieden enkele van onze modellen een lijstprofiel rechtstreeks in de deur of de ladekast. Dit systeem verzoent een makkelijke grip met een lichte stijl, strakke lijnen en een discrete look. De perfecte oplossing om de illusie van een greeploze keuken te creëren.

De écht greeploze keuken

De èggo-keuken zonder handgrepen biedt een gestroomlijnde vormgeving met perfecte lijnen en een naadloze ergonomie voor nog meer plezier en gebruiksgemak. Kortom, een tijdloze look die alle trends overleeft. Je kunt de strakke lijnvoering accentueren met verschillende kleuren en zelfs de verlichting. Wil je sobere keukenkasten, dan kun je gaan voor het push-pull systeem, dat steeds meer is terug te vinden in trendy keukens.

Meer lezen
Inspiratie

Benieuwd naar
het resultaat?

Naar onze keukens