Speciaal voor jou selecteerden we het merk Umage, dat bekend staat om zijn design, kwaliteitsvolle materialen en erg betaalbare prijzen.

Een goede lichtbron en sfeerverlichting combineren

Een keuken heeft noodzakelijk een goede verlichting nodig. Om heerlijke gerechten te kunnen bereiden, moet je goed kunnen zien. Je moet dus altijd een functionele lichtbron voorzien. Kies je voor roteerbare spots, gericht op de werkzones, zoals kookplaten of het werkblad? Of prefereer je LED-hanglampen? Je hebt de vrije keuze. Natuurlijk blijft sfeerverlichting ook belangrijk. Voor een cosy en warm effect kun je de lichtsterkte dempen wanneer het tijd is om aan te schuiven.

Emotion Light

De LED-systemen en -verlichtingselementen van onze keukens zijn uitgerust met de Emotion Ligh-technologie. Zo kun je met een afstandsbediening de lichttemperatuur instellen, van koud licht tot warm licht, en van koud wit over natuurlijk wit tot warm wit.

Led-verlichting: 5 voordelen

Met een LED-lamp bespaar je energie en dus geld. Een LED-lamp verbruikt tot 85% minder energie dan een gloeilamp en tot 90% minder dan een halogeenlamp.

Laat het licht binnenkomen

Om in je eetkamer of je salon een verlengstuk te breien aan het design van je keuken, stelt èggo je een gamma van armaturen met een eigentijds design voor. Deze lampen zijn perfect afgestemd op je keuken en voegen een vleugje elegantie toe.

Advies

Advies van
onze specialisten

Onze specialisten helpen je bij het kiezen van de juiste verlichting, ongeacht of je keuken mat of glanzend, uniform of contrastrijk, vol daglicht of eerder donker is.

Ons beste advies

De grote tendensen van de verbonden keuken

Lees het vervolg
Lees het vervolg

Keukenverlichting : zet je keuken in de schijnwerpers!

Lees het vervolg
Lees het vervolg