Opbergruimte, mooi vanbuiten en handig vanbinnen

Een goed georganiseerde keukenlade maakt het leven in de keuken een stuk eenvoudiger! èggo ontwikkelde verschillende oplossingen voor jou, vast of modulair, in hout of in resistent pvc. Ze integreren verschillende accessoires zoals een haspel voor huishoudfolie of een praktisch inzetstuk voor kruidenpotjes en andere zaken. Zo kun je al je keukengerei netjes wegbergen in een mooi ingedeelde lade, van bestek tot opscheplepels en de kaasrasp.

Kwaliteitsvolle en goedkope keukenmeubels

Een duurzame keuken met hoogstaande meubels voor democratische prijzen? Dat kan met de èggo-keukens. Alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd, zodat jij zeker bent van de beste kwaliteit.

Elke kast, elk meubel, elke lade wordt vervaardigd in de fabriek. Onze producten worden gelijmd, vastgeplugd en vastgeschroefd en zijn veel betrouwbaarder dan bouwpakketten. De ruggen van al onze meubels worden vastgeschroefd met het oog op een optimale stevigheid en een langere levensduur. De pvc-poten zijn instelbaar zodat je de voor jou meest geschikte werkhoogte kunt kiezen. En ten slotte heeft elk èggo-keukenmeubel standaard een scharnier met ingebouwde demper. Kortom, je bent zeker van een hoogstaande keuken voor een betaalbare prijs.

Je gepersonaliseerde keukenmeubels

Bij èggo vinden we dat elke stijl zijn plaats verdient. Logisch dus dat onze keukenmeubels zich aanpassen aan jouw smaak en voorkeur! Een kleurrijke keuken, een witte designkeuken of trendy zwarte keuken, of een keuken in eikenhout zoals je werkblad of in een ander materiaal: kies zelf je kasten en laat ze naadloos aansluiten bij je interieur. Met onze personaliseerbare oplossingen kies jij de kleuren en materialen van elk meubel. Bezoek de winkel om zelf de verschillende afwerkingsmogelijkheden te ontdekken.

Ontdek al onze afwerkingen

Gewonnen voor onze interieuroplossingen?

Een afspraak maken