Opbergruimte, mooi vanbuiten en handig vanbinnen

Een goed georganiseerde lade maakt het leven in de keuken al heel wat makkelijker! Speciaal voor jou ontwikkelde èggo verschillende vaste of modulaire opbergoplossingen in stevig hout of resistent pvc. Onze kasten en lades zijn uitgerust met slimme deuren en functionele accessoires, zoals een foliesnijder of een houder voor kruidenpotjes. In een slim ingedeelde ruimte vindt elk keukenaccessoire zijn plekje: het bestek, een soeplepel, een kaasrasp,...

Hoogstaande keukenkasten tegen voordelige prijzen

Droom je van een duurzame keuken met hoogstaande meubels, maar heb je geen zin om je blauw te betalen? Met de keukenkasten van èggo is dat perfect mogelijk. Alle elementen en materialen werden zorgvuldig geselecteerd met het oog op de allerbeste kwaliteit.

Alle kasten, meubels en lades zijn volledig vervaardigd in de fabriek. En omdat alle scharnieren al zijn aangebracht en alles is gelijmd en vastgeschroefd, zijn ze stukken betrouwbaarder dan traditionele standaardkeukens. De achterkanten van al onze meubels zijn stevig vastgeschroefd en garanderen zo een absolute stevigheid en een lange levensduur. Dankzij de verstelbare pvc-poten kun je de werkhoogte perfect aanpassen. En ten slotte zijn alle èggo-keukenkasten standaard uitgerust met softclose scharnieren, zodat de kasten en lades zacht sluiten. Dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden, van mat tot glanzend en een hele waaier aan kleuren, ben je bij èggo zeker van een kwaliteitsvolle keuken die volledig aan jouw verwachtingen voldoet, binnen jouw budget.

Jouw gepersonaliseerde keukenkast

Bij èggo vinden we dat elke stijl recht van bestaan heeft. Daarom passen onze keukenmeubels zich aan jouw smaak en wensen aan! Of je nu een levendige, kleurrijke keuken wilt of een strak witte of elegant zwarte keuken met een werkblad in eikeneffect: onze keukenkasten passen steeds perfect bij jouw interieur. Kies voor deuren in matte of glanzende afwerking en maak van je keuken een unieke ruimte.

Dankzij onze personaliseerbare oplossingen op maat kies je zelf de kleuren en materialen van al je keukenkasten. Bezoek een van onze winkels om met eigen ogen te zien welke afwerkingsmogelijkheden er voor je keukenkasten bestaan.

Ontdek al onze afwerkingen

Gewonnen voor onze interieuroplossingen?

Een afspraak maken