Opbergruimte, mooi vanbuiten en handig vanbinnen

Een goed georganiseerde keukenlade maakt het leven in de keuken een stuk eenvoudiger! èggo ontwikkelde verschillende oplossingen voor jou, vast of modulair, in hout of in resistent pvc. Ze integreren verschillende accessoires zoals een haspel voor huishoudfolie of een praktisch inzetstuk voor kruidenpotjes en andere zaken. Zo kun je al je keukengerei netjes wegbergen, van bestek tot opscheplepels en de kaasrasp.

Kwaliteitsvolle keukenmeubels, tot in de kleinste details

Duurzaam design is maar mogelijk met de nodige garanties qua betrouwbaarheid of lange levensduur, een vereiste waar de keukens van èggo perfect aan voldoen. Elke kast, elk meubel, alles wordt vervaardigd in de fabriek. Onze producten worden gelijmd, vastgeplugd en vastgeschroefd en zijn veel betrouwbaarder dan bouwpakketten. De ruggen van al onze meubels worden vastgeschroefd met het oog op een optimale stevigheid en een langere levensduur. De pvc-poten zijn instelbaar zodat je de voor jou meest geschikte werkhoogte kunt kiezen. En ten slotte heeft elk èggo-meubel standaard een scharnier met ingebouwde demper. Kortom, je bent zeker van de allerbeste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Je gepersonaliseerde keukenmeubels

Bij èggo vinden we dat elke stijl zijn plaats verdient. Logisch dus dat onze keukenmeubels zich aanpassen aan jouw smaak en voorkeur! Een hoge, kleurrijke keuken, een witte designkeuken, een keuken in modern hout of in een ander materiaal: kies zelf je kasten en laat ze naadloos aansluiten bij je interieur. Bezoek de winkel om zelf de verschillende afwerkingsmogelijkheden te ontdekken.

Ontdek al onze afwerkingen

Gewonnen voor onze interieuroplossingen?

Een afspraak maken