Kleuren, lijnen en harmonie: de keukens uit de moderne collectie van èggo weerspiegelen feilloos het moderne leven van vandaag.

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze moderne keukens

Riva beton wit

5.790 €

Riva beton wit

Touch aqua / LineN

9.190 €

Touch aqua / LineN

Touch Schiefer Grijs

9.490 €

Touch Schiefer Grijs

Touch Zwart 

10.790 €

Touch Zwart 

Moderne Carrara Wit

12.290 €

Moderne Carrara Wit

Trendy Wit

11.890 €

Trendy Wit

Ontdek alle onze moderne keukens

 

Het verhaal van de moderne keuken

Ooit was een keuken gewoonweg de plek waar men maaltijden bereidde, waarna men rustig ging eten in de eetkamer. Sindsdien is de keuken geëvolueerd en is ze geleidelijk uitgegroeid tot één van de belangrijkste ruimtes in ons huis.

Die evolutie hangt met name samen met de steeds meer courante trend van open en halfopen keukens. Op die manier kan er één grote leefruimte worden ingericht in plaats van verschillende aparte ruimtes. Voortaan worden onze keukens niet alleen uitgetekend met ergonomie maar ook met design voor ogen. Ze maken volwaardig deel uit van onze binnenhuisinrichting en dragen bij aan de algemene sfeer van onze woning.

De moderne keukens van èggo

Kwaliteitsmaterialen

De eigentijdse collectie van èggo biedt een ruim scala aan materialen, lay-outs en stijlen. Van een beton-effect voor een industriële stijl tot hout, leisteen, mat of glanzend laminaat, … Wij bieden u een overvloed aan kleuren en afwerkingen om samen uw ideale keuken te ontwerpen.

Ontdek alle afwerkingen

Welke inrichting voor uw keuken?

Wij luisteren naar uw wensen en helpen u bij het bepalen van de meest geschikte aankleding van uw ruimte: moet u kiezen voor een keuken in U-, I-, L-vorm of een parallelle opstelling? Laat uw verbeelding de vrije loop!

Ontdek

Uitgeruste functionele keukens

Onze keukens zijn compleet uitgerust met de laatste technologieën op het vlak van toestellen (vaatwasser, oven, microgolf, dampkap, gas-, inductie- of vitrokeramische kookplaten, …) en zijn ontworpen met het oog op een functioneel en geoptimaliseerd gebruik, tot in de kleinste details.

Ontdek alle toestellen

De inrichting van je keuken op maat

Omdat het ontwerp van een keuken het nodige denkwerk en veel expertise vergt, luisteren onze adviseurs graag naar je verbouwingsproject. Onze ambitie? Je wensen en verlangens vertalen in een plan dat een keuken op je maat garandeert.

Zoek je een minimalistische keuken? Of een keuken met veel bergruimte? Heb je kinderen en vrees je dat ze vingerafdrukken achterlaten op de kastdeuren? Droom je van een keuken met een centraal eiland? Of twijfel je over de kleuren van je keukenmeubels? Geen paniek! Wij begeleiden je tijdens het hele project en helpen je bij het maken van de juiste keuzes voor je gezin.

Een afspraak maken