Je keukenbudget onder controle

Wil je keukenbudget onder controle houden of een kleine ruimte inrichten zonder in te boeten qua stijl van je meubels, je werkblad en de kleuren van je kastfronten? Dan ben je bij de Volg-je-Plan-collectie van èggo aan het juiste adres: moderne, trendy ingerichte keukens voor lage prijzen zodat je steeds binnen je budget blijft.

Een slimme keuken voor een slimme prijs

Touch Schiefer Grijs & San Remo START

3.090 €

Touch Schiefer Grijs & San Remo START

Speed Alpin Wit & Eiken Virgina START

5.990 €

Speed Alpin Wit & Eiken Virgina START

Moderne Keuken

4.690 €

Moderne Keuken

De voordelen van onze Volg-je-Plan-keukens

De voordelen? In de fabriek gemonteerde meubels voor een hogere kwaliteitstevige werkbladen, een ruime keuze aan fronten, handgrepen en kleuren, knappe en duurzame materialen... alles om je ruimte stijlvol en voordelig in te richten.

Ontdek onze afwerkingen en fronten

Een ruime keuze aan elektrotoestellen voor je uitgeruste keuken

Een handige uitgeruste keuken binnen je budget: met èggo kan het! Voor de uitrusting biedt èggo een breed assortiment aan huishoudtoestellen, maar ook aan eenvoudige en praktische spoelbakken en kranen van de betrouwbaarste merken.

Ontdek onze assortiment huishoudtoestellen

Over èggo

Bij èggo vinden we dat we allemaal af en toe verandering nodig hebben, en dat zelfs een kleine verandering volstaat om ons leven te veranderen. Een nieuw interieur hoort daar ook bij! En wat als we samen voor verandering in je leven zorgen met een interieurproject op maat? En wat als een aangepast interieur ook een verandering van het leven betekende?

Verder lezen

Zoek je ideeën om je keukenruimte praktischer te maken?

Onze keukenbouwers en designers delen hun beste tips & tricks met jou om van je nieuwe keuken net díe praktische en stijlvolle ruimte te maken, met de belofte je budget te respecteren. Want er is al een èggo-keuken van de Volg-je-Plan-collectie vanaf € 4.000, opgemeten, geleverd en geplaatst door vakmensen. Toch wel geruststellend om te kunnen rekenen op een groot Belgisch merk in plaats van in je eentje te moeten tobben met kits voor keukenmeubels.

Dus go voor èggo!

Wil je graag meer weten over de voordelen van èggo? Vertrouw op ons, en wel om volgende redenen:

. go voor verlengde garantie
10 jaar all-in-garantie / 25 jaar op bewegende onderdelen.
. go voor gegarandeerde tevredenheid
Jouw tevredenheid is onze prioriteit.
. go voor jouw budget
We respecteren steeds je budget.
. go voor maatwerk
Meubels voor het hele huis.
. go voor kwaliteit
Meubels van Duitse productie!

Uw project op maat

Onze specialisten staan tot je dienst

In de voorbije 10 jaar heeft èggo duizenden keukens ontworpen en geplaatst. Waar komt dat succes vandaan? We zijn de enigen die je niet alleen keukens van goede kwaliteit bieden, maar ook de meest transparante offertes en een unieke klantendienst in België.

Ik wil de specialisten ontmoeten
ÈGGO, WÁT EEN VERANDERING

Welke èggo-keuken verandert zonder enige twijfel je leven?

Maak een afspraak