Designstoelen om je keuken en eetkamer op te fleuren

Keukenstoelen zijn essentieel in het aanbod van èggo. Onze aantrekkelijk geprijsde stoelen worden gekenmerkt door een schitterend Italiaans design of een Scandinavische stijl. Er is voor elk wat wils: eigentijds, met of zonder armleuningen, met houten of metalen voeten, … Wat ze allemaal gemeen hebben: een comfortabele rugleuning en dito zitting. Zo worden je dinertjes met vrienden of de familie altijd een succes.

Nooit eerder was het zo gemakkelijk om je keukentafel een designer-accentje te verlenen!

Barkrukken in industriële, moderne of rustieke stijl

Omdat iedereen wil ontbijten in het centrale keukeneiland of op zijn gemak wil genieten van een aperitiefje terwijl de pot op het vuur pruttelt … Barkrukken vormen een ideale oplossing om de ruimte in je keuken te optimaliseren want ze nemen weinig plaats in. Wil je een toogeffect in een industriële vormgeving of een lounge-sfeertje in een rustieke stijl? Wij begeleiden je bij het kiezen van de juiste krukken voor uw keuken.

Ontdek onze verschillende modellen met gevoerde zitting in similileer of plastic kuip. Kies de juiste kleur uit ons uitgebreide palet (grijs, beige, blauw of zelfs transparant) en ook het geprefereerde onderstel (voet in hout, staal, verchroomd metaal, in de hoogte verstelbaar, …). Je hebt de smaken en kleuren maar uit te kiezen!

Hulp nodig om je meubels te kiezen? Doe je voordeel met de adviezen van onze keukenspecialisten

Welke hoogte moeten je barkrukken hebben in functie van je tafel? Welke kleur past het best bij je keuken? Hoe moet je je stoelen onderhouden? Zoveel vragen die zich aandienen …

Je keuken is in de eerste plaats een ruimte waarin je leeft, waarin je veel uren doorbrengt met lachen, praten en natuurlijk het koken van heerlijke gerechten. Leven staat gelijk aan comfort en risico’s op ongevallen beperken. Kuipstoelen die de rug steun geven, in een makkelijk schoon te maken materiaal, niet te hoog, niet te laag, … Elk gezin functioneert anders. Daarom kunnen onze keukenspecialisten van èggo je een oplossing op maat adviseren.

Ontdek al onze modellen van uitgeruste keukens

Kennismaken