Designstoelen om je keuken en eetkamer op te fleuren

Een keukenstoel is zoveel meer dan gewoon een functioneel voorwerp dat je comfort biedt. Goed gekozen stoelen bezorgen je keuken en eetkamer een volledig nieuwe stijl.

Kies jouw stijl! Er is voor elk wat wils: eigentijds, met of zonder armleuningen, met houten of metalen voeten, … Wat al onze stoelen gemeen hebben: een comfortabele rugleuning en dito zitting. Zo worden je dinertjes met vrienden of de familie altijd een succes. Naast hun prachtige Italiaanse design of Scandinavische stijl zijn ze natuurlijk ook allemaal scherp geprijsd.

Met èggo was het nooit eerder zo gemakkelijk om je keukentafel een designer-accentje te verlenen!

Barkrukken in industriële, moderne of rustieke stijl

Ontbijt je graag aan het centrale keukeneiland van je keuken of genieten je graag van een aperitiefje terwijl de pot op het vuur pruttelt? Barkrukken vormen een ideale oplossing om de ruimte in je keuken te optimaliseren want ze nemen weinig plaats in. Wil je een toogeffect in een industriële vormgeving of een lounge-sfeertje in een rustieke stijl? Wij begeleiden je bij de design-keuze van de krukken voor je keuken.

Ontdek onze verschillende modellen met gevoerde zitting in similileer of plastic kuip. Kies de juiste kleur uit ons uitgebreide palet (grijs, beige, blauw of zelfs transparant) en ook het geprefereerde onderstel (voet in hout, staal, verchroomd metaal, in de hoogte verstelbaar, …). Kies uit het eindeloze gamma en kleuren voor de ideale stoelen voor jouw keuken!

Hulp nodig om je meubels te kiezen? Doe je voordeel met de adviezen van onze keukenspecialisten

Welke hoogte moeten je stoelen hebben in functie van je tafel? Welke design van barkrukken kies je bij een moderne bar? Welke afwerkingen van stoelen neem je best voor je eetkamer? Welke kleur past het best bij je keuken? Welke onderhoud hebben je stoelen en barkrukken in hout, plastic of similileer nodig? Zoveel vragen die zich aandienen …

Je keuken is in de eerste plaats een ruimte waarin je leeft, waarin je veel uren doorbrengt met lachen, praten en natuurlijk het koken van heerlijke gerechten. Leven staat gelijk aan praktische en comfortabele stoelen.

Het is belangrijk dat je je stoelen kies volgens jouw behoeften: stoelen die de rug steun geven, in een onderhoudsvriendelijk materiaal voor de kinderen, niet te hoog, niet te kort, … Elk gezin functioneert anders. Daarom kunnen de èggo-keukenspecialisten je steeds een oplossing op maat van jouw verwachtingen adviseren.

Ontdek al onze modellen van uitgeruste keukens

Kennismaken