Welke elektrische apparaten passen in een optimaal uitgeruste keuken?

Keukenovens

Een inbouwoven is onmisbaar om allerlei gerechten te bereiden! Stoomoven, heteluchtoven, oven met grill of lagetemperatuuroven … De huidige technologie biedt je tal van erg praktische functies voor al jouw bereidingen. Wil je nog vlotter werken? Sommige ovens omvatten zelfs een schoonmaakprogramma : een beetje water, een veeg met de spons en alles is netjes!

Een koelkast met een echt vriesvak

Ook een koelkast kan worden ingebouwd, meestal in een kolommeubel. De koelkast vormt onze beste bondgenoot om verse producten te bewaren. Een ster in elke keuken is de Amerikaanse koelkast, met haar dubbele deur en dispenser van gekoeld water en ijsblokjes.

De kookplaat :
inductie, gas of vitrokeramisch?

Kookplaten vormen het hart van jouw keuken. Op de kookplaat kun je de heerlijkste stoofpotjes bereiden. Inductie, gas of vitrokeramisch? Er bestaan verschillende soorten kookplaten. Ontdek al onze tips voor de juiste keuze van de optimale kookplaat voor jouw keuken.

De vaatwasser

Niemand wast graag af met de hand. Daarom is de vaatwasser het meest geliefde elektrische apparaat in een keuken. De vaatwasser heeft verschillende afwascycli en tegenwoordig zelfs een programmer. Zo neemt dit toestel jou al het werk uit handen en hoef je zelf geen vinger uit te steken.

De dampkap om kookgeuren af te voeren

De telescopische dampkap met haar discrete look, de schuine dampkap met haar design, de werkbladdampkap met haar ongelooflijke technologie … Er zijn enorm veel oplossingen om kookgeuren en dampen te verwijderen. In functie van het volume van jouw ruimte vind je bij ons altijd het meest geschikte ventilatiesysteem.

Advies

Aankoopgids
elektrische apparatuur

De elektrische apparaten van vandaag omvatten nooit geziene innovaties en functies. Voortaan fungeren je toestellen als echte slimme assistenten die steeds vaker geconnecteerd zijn. Onze specialisten staan klaar om je te helpen met de juiste informatie. Zo kun je steeds de beste keuze maken.

Al ons advies
Advies

De slimme
dampkap

Met de Hob2Hood hoef je zelf niet langer je dampkap in te schakelen. De ventilator volgt intuïtief jouw voorbeeld en zal zijn aanzuigvermogen vergroten of verminderen in functie van de keuzes die jij maakt om hard of zacht te koken. Geweldig, niet ?

Meer weten

 

 

De grootste merken van elektrische apparatuur zijn partners van èggo