In onze showrooms kunnen we onze verschillende keukenmodellen tentoonstellen en krijg je een goed idee van alle mogelijke inrichtingen van jouw interieur. Natuurlijk willen we regelmatig nieuwe uitgeruste keukens aan je tonen. Daarom vernieuwen we onze winkels op gezette tijden. Op die momenten kun je bij ons toonzaalmodellen aankopen tegen spotgoedkope prijzen. Gouden zaakjes doen én tegelijk profiteren van de topkwaliteit van een èggo-keuken.

Ontdek alle toonzaalmodellen

 

Kwalitatieve toonzaalkeukens

In onze showrooms stellen we modellen in verschillende stijlen tentoon. Droom je van een landelijke keuken voor haar warme en rustieke look, of eerder van een moderne keuken voor haar modern design? Je kunt kiezen tussen verschillende materialen en talrijke afwerkingen. Onder onze toonzaalmodellen vind je zowel gladde frontpanelen in een matte of glanzende uitvoering, als frontpanelen met een lijst of in hout.

Ook goed om te weten: de meeste modellen worden verkocht in staat van werking, dat wil zeggen met alle toestellen die in de winkel worden gebruikt en ook een spoelbak en alle kraanwerk. Vitrokeramische kookplaat, dampkap, oven, mengkraan, … zijn dus inbegrepen in de voordelige prijzen van deze compleet uitgeruste keukens.

Natuurlijk werden de in onze winkels tentoongestelde keukenmodellen reeds gebruikt. Onze klanten wilden immers dolgraag de lades, de boven- en onderkasten, de werkbladen, enz. uitproberen. Onze keukenspecialisten zien er echter minutieus op toe dat alle elementen van die keukens spiksplinternieuw blijven. Zo kun jij een kwalitatieve toonzaalkeuken kopen tegen een betaalbare prijs.

Keukens maar ook kasten

Onder onze toonzaalmodellen vind je ook kasten en dressings tegen verminderde prijzen. Èggo is immers gespecialiseerd in het ontwerp van opbergmeubels, voor kamers, wasplaatsen, zolders of de ruimte onder een trap. Onze toonzalen tonen dus uiteenlopende opbergconcepten, naast de nodige accessoires om ze te personaliseren.

Dressing room, kast in U- of L-vorm, rechte kast, … Er bestaan oneindig veel mogelijke inrichtingen. Net zoals bij de afwerkingen van deuren of de accessoires, denk bijvoorbeeld aan kleerhangers of broekhangers.

Ontdek alle kasten