Stap één op weg naar je nieuwe keuken: alle aspecten kennen van de ruimte waarin ze wordt ondergebracht. Afmetingen, ramen, deuren, radiatoren, elektriciteits- en wateraansluitingen … Het zijn stuk voor stuk elementen waar je rekening moet mee houden.

Ga naar je online meetinstrument

Leg dat potlood en papier maar opzij: je tekent je kamer rechtstreeks op onze site, dankzij onze online meetinstrument. Da’s makkelijk en gratis. Zodra je plan klaar is, stuur je het naar je èggo-expert. Een uitstekend vertrekpunt voor het verdere ontwerp van je keuken, tijdens je bezoek aan onze winkel.

Drie voorbereidende stappen om de online meetinstrument efficiënt te gebruiken

  1. Ik ken alle afmetingen van de ruimte: afmetingen van de muren, hoeken, obstakels (afmetingen van de ramen, radiatoren, …)
  2. Ik voer al mijn gegevens in de online meetinstrument in
  3. Ik stuur mijn plan naar de èggo-winkel en maak een afspraak voor de definitieve start van mijn project
Ik vind mijn winkel

De voordelen van de online meetinstrument?

  • Je hebt geen potlood of papier meer nodig, alles gebeurt makkelijk in de tool zelf. Je kan de informatie opslaan en er later aan doorwerken.
  • De tool is een handig geheugensteuntje dat je rekening doet houden met alle technische elementen. Zo neemt je project een vliegende start. Je kan het plan zelfs aanvullen met je notities.
  • Je stuurt het plan van bij je thuis naar je èggo-adviseur. Hij of zij neemt contact met je op voor een afspraak, het moment waarop je je nieuwe keuken samen verder ontwerpt.

Ontwerp je je keuken liever in 3D?

Als je graag een stapje verder gaat met je ontwerp, kan je je toekomstige keuken ook in 3D ontwerpen. Dankzij onze 3D-configurator combineer je in enkele klikken verschillende kleuren en materialen, probeer je diverse indelingen en creëer je zoveel keukenontwerpen als je maar wil! Helemaal gratis, en zonder dat je software moet installeren.

Mijn keuken in 3D configureren

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

De èggo-medewerkers begeleiden je van A tot Z bij de uitvoering van je project: van de eerste schets tot de plaatsing van je keuken. Wil ook jij je plannen waarmaken? Neem dan contact op met een van onze raadgevers voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte

Ik maak een afspraak