WIJ DELEN DEZELFDE WAARDEN

De ontmoeting tussen Roger en èggo is geen toeval

" Ik ben grote fan van de waardendie èggo uitstraalt: betaalbaar, maar met een enorme expertise en oog voor detail. Dat lijkt heel erg op hoe ik in het leven sta. Èggo is echt een familiebedrijf, dat geeft om zijn medewerkers... Ik ben ook echt een familiemens en het is voor mij een eer dat ik voortaan tot de èggo-familie behoor."

Showcooking met Roger

Volg èggo op facebook en instagram , en krijg regelmatig tips & tricks van Roger van Damme. Mis dus zeker niet de kans om hem te ontmoeten tijdens een showcooking in een van  onze showrooms.

Èggo-evenementen met Roger erbij

Roger twijfelt geen seconde om èggo te vergezellen tijdens grote events. Zo stond hij trouwens al meermaals samen met ons op Batibouw. Journalisten, vakmensen, medewerkers, bezoekers: iedereen kon met Roger een praatje slaan tijdens de persconferentie.

 

Roger, een gulle persoonlijkheid

Roger wil heel graag zijn passie delen met onze klanten, onze medewerkers, de winnaars van onze wedstrijden ... Samen met hem organiseerden we een sterrenbrunch in èggo Aartselaar. Een echt smaakfeest voor onze 12 gasten!  De winnaars van onze wedstrijd voor Vaderdag waren ook welkom bij Roger thuis, voor een onvergetelijk moment in zijn tuin tijdens een chique en originele barbecue.

Ontdek