Èggo, wát een verandering !
Kleine of grote veranderingen in je leven? Er is altijd een èggo-keuken met een uitgekiend design waar je hele gezin zich thuis voelt.
Op dit moment zijn er BEURSCONDITIES bij èggo:
bovenop gratis plaatsing krijg je van ons nog een korting tot wel € 3.000*.
Ook dát verandert het leven !

Maak een afspraak

*Zie voorwaarden in de winkel.

 

Bevestig je project tussen zaterdag 17 februari en zondag 25 februari 2024
en profiteer van onze beurscondities! Bovenop krijg je een
bijkomende korting van € 250* op je èggo-project!

OOK DAT VERANDERT HET LEVEN!

5 jaar garantie op uw elektros*

Naast een mooie korting op je nieuwe keuken profiteer je ook van een verlengde garantie op je elektros! Je krijgt immers gratis 5 jaar garantie op een reeks merken*. Ga voor een goed uitgeruste keuken: inbouwoven, innoverende dampkap, geconnecteerde koelkast, stille vaatwasser, ... Realiseer de keuken van je dromen met de beste elektro!
OOK DAT VERANDERT HET LEVEN !
*Condities geldig van 01/02/24 tot 29/02/24. Zie voorwaarden in de winkel.

OOK DAT VERANDERT HET LEVEN!

-20% op de FÉNIX® 0720 NERO INGO* werkbladen

Wil je je keuken een prachtige uitstraling geven met een zwart werkblad met een fluweelzachte textuur en een strakke matte afwerking? Kies dan voor Fénix! Dit is dé keuze die de moderniteit van je keuken herdefinieert. Profiteer van onze uitzonderlijke aanbieding op de zwarte Fénix werkbladen 0720 NERO INGO*.
*Zie voorwaarden in de winkel - korting op het materiaal, de snij- en de vormgeving.

Ontdek
Ook dát verandert het leven !

Met Siemens zijn er geen limieten meer in je keuken

Wanneer je kookt, is het essentieel dat je jouw verbeelding de vrije loop kunt laten. Het enige wat er in de lucht mag hangen, is de goesting in een lekker gerechtje. Net daarom ontwikkelde Siemens de nieuwe inductionAir Plus-ventilatie, zonder dampkap. Zo kan je je concentreren op wat je moet doen zonder onnodig gestoord te worden. Ervaar een design waar niets op aan te merken maar zeker iets voor te zeggen valt.

Ontdek
GEGARANDEERD BINNEN JE BUDGET, OOK DAT VERANDERT HET LEVEN!

Prijsgarantie* tot eind 2024

Nu is het ideale moment om te profiteren van een mooie korting op je nieuwe keuken! Of je jezelf nu al ziet in je nieuwe ruimte of nog een paar laatste wijzigingen wilt aanbrengen… Bevestig je project en èggo garandeert jouw prijs tot eind 2024
*Zie voorwaarden in de winkel.

OOK DAT VERANDERT HET LEVEN!

Uitzonderlijke opening
op zondag 25 februari!

Al onze showrooms zijn nu zondag 25 februari open! Kom langs en profiteer van de beurs condities om het interieurproject te realiseren waar je altijd al van gedroomd hebt.

Maak een afspraak

Optimaliseer je keukenbudget...

TOT 29 JANVIER 2024 kan je je aankoop financieren met een JKP van 6,49%*. Dè gelegenheid om je ontwerp te realiseren zonder toegevingen op kwaliteit. Bijkomende informatie krijg je in de dichtstbijzijnde winkel. Je èggo-raadgever helpt je om het ideale evenwicht te vinden tussen de looptijd en de maandelijkse aflossingen.

Meer weten
Gepubliceerd op 30.01.2024