Kleine of grote veranderingen in je leven? Er is altijd een èggo-keuken met een slim design waar het hele gezin zich thuis voelt. En we kunnen allemaal een duwtje in de rug gebruiken. Profiteer dus van de ‘Let’s Go-condities’ bij èggo!
 èggo, wát een verandering !

Ontdenk onze promo folder

OOK DAT VERANDERT HET LEVEN

GRATIS PLAATSING + KORTING OP ELEKTROTOESTELLEN

Droom je van een nieuwe keuken? Is die hedendaags en loopt ze door naar je woonkamer toe? Bij èggo geen zelfbouwpakketten: onze meubelen worden in de fabriek gemonteerd en in elkaar gezet in Duitsland. Bovendien geniet je de hele maand september van gratis plaatsing van je keuken + een korting tot € 2.500 op je elektrotoestellen. 
*Condities geldig van 01/09/23 tot 31/10/23. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze condities
OOK DAT VERANDERT HET LEVEN

GREEN-PROMO

Kies voor elektrotoestellen die goed zijn voor de planeet én voor je portemonnee! In oktober geeft èggo je 10% korting bij aankoop van 2 elektrotoestellen van het 'Life'-assortiment. Met 'Life' kies je uit meer dan 60 energiezuinige toestellen van grote merken die in aanmerking komen voor betaling met ecocheques.

Ontdek
AFSPRAAK

Wens je een afspraak?

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je keuken. Aarzel niet en maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Maak een afspraak
GEGARANDEERD BINNEN JE BUDGET, OOK DAT VERANDERT HET LEVEN!

Prijs garantie* tot eind 2024

Dit is het ideale moment om te profiteren van een mooie korting op je nieuwe keuken! Of je jezelf nu al ziet in je nieuwe ruimte of nog een paar laatste wijzigingen wilt aanbrengen… Realiseer je project, èggo garandeert de prijs van je project tot eind 2024! *Zie voorwaarden in de winkel.
*Zie voorwaarden in de winkel.

Doe zoals onze partners en steun de Ellëg Stichting

De Ellëg Foundation, opgericht door èggo, financiert de bouw en uitrusting van de middelbare school van Guéréo, een klein vissersdorpje in Senegal. Een humanistische betrokkenheid van onze èggo-teams die op dit Afrikaanse land de waarde van het woord “Welkom” en de waarde van een solidaire inzet leren. Tot 31 oktober 2023 kan je ons helpen Ellëg te steunen, in samenwerking met onze leveranciers AEG, Electrolux, Whirlpool en Zanussi! Voor elk verkocht apparaat beloven onze partners 1 € aan de Foundation te schenken!

OOK DAT VERANDERT HET LEVEN

GRATIS PLAATSING + EXTRA KORTING

Droom je van nieuwe opbergruimte op maat? Is die trendy en tegelijk functioneel? Door voor èggo te kiezen, ben je zeker van begeleiding van een professional, van bij het ontwerp tot aan de plaatsing van je nieuwe project, ongeacht je budget.
*Condities geldig van 01/09/23 tot 31/10/23. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze condities

Optimaliseer je keukenbudget...

TOT 31 OKTOBER 2023 kan je je aankoop financieren met een JKP van 5,99%*. Dè gelegenheid om je ontwerp te realiseren zonder toegevingen op kwaliteit. Bijkomende informatie krijg je in de dichtstbijzijnde winkel. Je èggo-raadgever helpt je om het ideale evenwicht te vinden tussen de looptijd en de maandelijkse aflossingen.

Meer weten
Gepubliceerd op 30.08.2023