SOLDEN | OPBERGKASTEN

-25%*
op je ontwerp ! 

Profiteer eindelijk van de solden en krijg -25%* korting op je ontwerp voor een opbergmeubel! Een dressing, bureau, boekenkast of opbergmeubel voor je inkomhal: wie zei er ook alweer dat een maatmeubel duur was?

*Aanbieding geldig voor elke inrichting op maat vanaf € 2990 BTWi. Condities geldig van 01/08/20 tot 31/08/20. Zie voorwaarden in de winkel.

 

Ontdek onze e-folder

Tot -60% korting op toonzaalmodellen !

De solden zijn hét moment om goeie zaakjes te doen op onze toonzaalmodellen: bodemprijzen tot -60% !  Profiteer tijdens de solden van mooie kortingen bij èggo!

Ontdek onze toonzaalmodellen
Uitzonderlijke opening

ZONDAG 30/08

Onze winkels zijn open op zondag 30 augustus.

Heb je nog niet de kans gehad om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms of om een afspraak te maken met een èggo-raadgever voor je ontwerp? Geen paniek, al onze winkels verwelkomen je nu zondag 30/8 van 10u tot 18u!

Een afspraak maken

Een greep uit onze opbergoplossingen...

SOLDEN | KEUKEN

-30%* korting op je nieuwe keuken!

Tijdens de solden geniet je bij èggo ook van superpromoties op je keuken: -30%* op je nieuwe keuken. Profiteer in augustus van deze condities om je keukenontwerp te realiseren!

*Condities geldig van 01/08/20 tot 31/08/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze SOLDEN Keuken

Maskers, handgel, sociale afstandsmaatregelen, ...: we hebben aan alles gedacht om je in alle veiligheid te verwelkomen!

Contacteer ons!

Deze zomer blijven onze èggo-medewerkers voor je klaarstaan om je ontwerp te realiseren, van de eerste schets tot de plaatsing van je keuken. Twijfel niet langer en neem contact op met een van onze raadgevers voor een gratis gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Een afspraak maken

Laat je inspireren door onze catalogus

Download onze catalogus en ontdek de wereld van èggo! Je vindt er de laatste trends voor interieurinrichting, maar ook onze ideeën voor opbergmeubelen op maat in elke ruimte van je huis. En nog zo veel meer...

Onze online catalogus doorbladeren

Je kunt je aankoop in maandaflossingen
betalen en profiteren van
ons krediet met 0% JKP*

Tot 31 augustus 2020 kan je je aankoop financieren met een JKP van 0%*.
Dè gelegenheid om je ontwerp te realiseren zonder toegevingen op kwaliteit.

Bijkomende informatie krijg je in de dichtstbijzijnde winkel.

Meer weten
Gepubliceerd op 27.07.2020