Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
INTERIOR DAYS KEUKEN 

De keuken van je dromen!

Tot € 3.000 korting op de keuken van je dromen! 
Of je nu zou kiezen voor design, een vleugje retro of eerder de landelijke stijl, wij realiseren de keuken die bij je past. Kom eens bij ons langs, de èggo-raadgevers staan klaar om je plannen leven in te blazen!

* Zie voorwaarden in de winkel

Ik ontdek
INTERIOR DAYS INBOUKASTEN

Opbergruimte op maat?

Tijdens de Interior Days profiteer je van een korting tot € 1.500 op je opbergoplossing op maat.

Droom je van een functionele dressing, een washok met praktische opbergmeubelen, een boekenkast of wil je graag een bureauhoekje inrichten?
Èggo begeleidt je bij je inrichtingsplannen van kelder tot zolder!
 

*Zie voorwaarden in de winkel.

Ik ontdek

Ontwerp nu je keuken in 3D

Configureer je toekomstige keuken in enkele kliks, rechtstreeks vanop je computer : simpel, intuïtief en speels. Kies een stijl die je leuk vindt, test kleuren en materialen, en ontwerp zo de keuken van je dromen! Zodra je je keuken in 3D ontworpen hebt, kan je ze delen met je vrienden of het ontwerp naar de winkel sturen zodat je er virtueel de laatste hand aan kunt leggen met je raadgever.

Met mijn ontwerp starten
INSPIRATIE

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog