Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
LOCKDOWN

Altijd bij u maar op afstand

Ook al zijn we gedwongen onze winkels te sluiten, al onze teams zijn aan het werk en beschikbaar om je project verder te zetten of te realiseren, en zo je interieur mooier te maken. Ook al kunnen we je niet meer in onze winkel verwelkomen, toch kunnen we samen nog altijd een videoconferentie plannen om te praten over je noden en wensen! Jouw gezondheid en die van onze medewerkers is belangrijk. Zorg goed voor jezelf en tot gauw bij met èggo!

Neem contact met ons!

VERLENGING
Verjaardagscondities

KEUKEN

Onze verjaardagscondities worden verlengd en jij profiteert nog altijd van uitzonderlijke kortingen! Voor je toekomstige keuken geniet je nog steeds van GRATIS plaatsing en een EXTRA korting tot € -2000, maar ook van 5 jaar GARANTIE op huishoudtoestellen! Je droomkeuken die binnen je budget blijft, dat kan met èggo!
*Condities geldig van 01/11/20 tot 30/11/20. 

Ontdek onze verjaardagscondities KEUKEN

VERLENGING
Verjaardagscondities

OPBERGKAST

Verlengde verjaardagscondities, dat betekent nog steeds GRATIS plaatsing en een EXTRA korting van -10% op je toekomstige opbergontwerp op maat! Wie zei er ook alweer dat herinrichten duur hoeft te zijn?
*Condities geldig van 01/11/20 tot 30/11/20. 

Ontdek onze verjaardagscondities OPBERGKAST

Een verblijf via Ardennes-étape ! 

Zin in een nieuwe keuken of een nieuwe dressing, maar ook een droomweekendje? Kiezen is niet nodig! Realiseer je ontwerp bij èggo en krijg korting op je verblijf via Ardennes-étape.

*Actie geldig van 1/10/2020 tot 30/11/2020 bij reservatie vóór 28/02/2021 op elk verblijf tot 31/12/2022. Zie voorwaarden in de winkel.

Meer info
INSPIRATIE

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Ontwerp nu je keuken in 3D

Configureer je toekomstige keuken in enkele kliks, rechtstreeks vanop je computer : simpel, intuïtief en speels. Kies een stijl die je leuk vindt, test kleuren en materialen, en ontwerp zo de keuken van je dromen! Zodra je je keuken in 3D ontworpen hebt, kan je ze delen met je vrienden of het ontwerp naar de winkel sturen zodat je er virtueel de laatste hand aan kunt leggen met je raadgever.

Met mijn ontwerp starten

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog