Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Uitzonderlijke opening

ZONDAG 25/10

Onze winkels zijn open op zondag 25 oktober. Dit is hét moment om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms of een afspraak te maken met een èggo-raadgever voor je ontwerp. Al onze winkels verwelkomen je op zondag 25/10 van 10u tot 18u!

Een afspraak maken

Verjaardagscondities
KEUKEN

Ter gelegenheid van onze verjaardag verwennen we jou met uitzonderlijke condities ! Profiteer van de GRATIS MONTAGE en een EXTRA KORTING op jouw keuken maar ook 5 jaar garantie op je elektro ! Maak jouw keukendroom waar terwijl je budget onder controle blijft.
*Condities geldig van 01/10/20 tot 31/10/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze verjaardagscondities KEUKEN

Verjaardagscondities
OPBERGKAST

Met onze uitzonderlijke verjaardagscondities profiteer je van de GRATIS MONTAGE en een EXTRA KORTING op jouw opbergmeubel op maat ! Wie zegt dat herinrichten duur hoeft te zijn ?
*Condities geldig van 01/10/20 tot 31/10/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze verjaardagscondities OPBERGKAST

Een verblijf via Ardennes-étape ! 

Zin in een nieuwe keuken of een nieuwe dressing, maar ook een droomweekendje? Kiezen is niet nodig! Realiseer je ontwerp bij èggo en krijg korting op je verblijf via Ardennes-étape.

*Actie geldig van 1/10/2020 tot 30/11/2020 bij reservatie vóór 28/02/2021 op elk verblijf tot 31/12/2022. Zie voorwaarden in de winkel.

Meer info

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek  naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Neem contact met ons op !

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je keuken. Aarzel niet en neem contact​ met een van onze adviseurs op voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Maak een afspraak

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Wij verwelkomen je in alle veiligheid dankzij de hygiënische maatregelen die we genomen hebben in onze winkels

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog

Bezoek een van onze showrooms... vanuit uw luie stoel

Hebt u nog niet de kans gehad u onder te dompelen in de wereld van èggo met een bezoek aan een van onze winkels?

Geen enkel probleem! Links, rechtdoor, achteraan rechts... Loop door onze centrale gang, neem een kijkje in onze inspiratiezone en ontdek een brede waaier aan modellen van keukens en opbergmeubelen voor elke stijl.

Je waant je er haast echt!

De winkel virtueel bezoeken