Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
JE ECHT EEN DUWTJE IN DE RUG!

Tot -30%* op je nieuwe keuken

Droom je van een open keuken, massa's opbergruimte, meer ergonomie… Èggo geeft je echt een duwtje in de rug om te verhuizen zonder te verhuizen, met een korting tot -30%* op je nieuwe keuken.
*Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze promotie
ÈGGO GEEFT JE ECHT EEN DUWTJE IN DE RUG!

Tot -30%* op je nieuwe opbergoplossing

Droom je van een dressing op maat, een nieuwe badkamer, een supertrendy tv-meubel… Èggo geeft je echt een duwtje in de rug, met een korting tot - 30%* op je nieuwe inrichting.​
*Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze promotie

12 maanden prijsgarantie

Dit is het ideale moment om te profiteren van een mooie korting op je nieuwe keuken! Of je jezelf nu al ziet in je nieuwe ruimte of nog een paar laatste wijzigingen wilt aanbrengen… Realiseer je project, èggo garandeert de prijs van je project GEDURENDE 1 JAAR!

*Zie voorwaarden in de winkel.

INSPIRATIE

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog
Goede plannen in deze winkel

We verkopen deze toonzaalkeukens

Badkamer Structura

In èggo Boncelles

5.500 €

3.200 €

LUX Gris Grijs et RIVA San Remo 

In èggo Boncelles

18.500 €

9.500 €