Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Covid-19

Tijdelijke sluiting

Om uw gezondheid te beschermen, en die van onze medewerkers, zijn onze winkels momenteel voor onbepaalde duur gesloten. Wij hopen natuurlijk dat we u heel snel opnieuw mogen verwelkomen.

Maar wij blijven trouw aan onze belofte om u te begeleiden, en èggo laat u dan ook niet in de steek. En in de huidige erg onzekere periode voor iedereen, is het normaal dat u zich vragen stelt!

Wij hebben voor u alle mogelijke nuttige informatie verzameld onder de vorm van vragen & antwoorden.

FAQ - Onze antwoorden op uw vragen

Wij blijven beschikbaar en bereikbaar

Ondanks de sluiting van onze winkel staan uw raadgever en/of uw dossierbeheerder nog steeds te uwer beschikking! Al onze teams blijven voor u bereikbaar per telefoon of per e-mail, of het nu gaat om het opstarten van een ontwerp, de opvolging van uw dossier, het opnieuw inplannen van een afspraak of een eenvoudige vraag over onze keukens en opbergoplossingen op maat.

Aarzel niet om ons te contacteren!

Noodgedwongen thuis?

Uw keuken in 3D zonder dat u thuis weg hoeft!

Moet u een tijdje thuisblijven? Geen stress: wij helpen u om uw keukenontwerp te starten dankzij onze online 3D-configurator. Met slechts enkele kliks op uw computer laat u zich inspireren door inrichtingsmogelijkheden, kleuren en materialen om de keuken van uw dromen uit te denken.

Inspiratie vinden met de 3D-configurator

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog

Bezoek een van onze showrooms... vanuit uw luie stoel

Hebt u nog niet de kans gehad u onder te dompelen in de wereld van èggo met een bezoek aan een van onze winkels?

Geen enkel probleem! Links, rechtdoor, achteraan rechts... Loop door onze centrale gang, neem een kijkje in onze inspiratiezone en ontdek een brede waaier aan modellen van keukens en opbergmeubelen voor elke stijl.

Je waant je er haast echt!

De winkel virtueel bezoeken