Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten


OPENINGSCONDITIES
OOK DAT VERANDERT HET LEVEN!

Kleine of grote veranderingen in je leven? Er is altijd een èggo-keuken met een slim design waar het hele gezin zich thuis voelt. En omdat we allemaal wel een beetje hulp kunnen gebruiken, profiteer van onze openingscondities bij èggo: -30%* korting op de keuken van je dromen.

 Èggo, wát een verandering !
*Zie voorwaarden in de winkel. Van 03/01/2024 tot 31/01/2024

 

OOK DAT VERANDERT HET LEVEN

GREEN-PROMO

Kies voor elektrotoestellen die goed zijn voor de planeet én voor je portemonnee! Geeft èggo je 5 % korting bij aankoop van 2 elektrotoestellen van het 'Life'-assortiment. Met 'Life' kies je uit meer dan 60 energiezuinige toestellen van grote merken die in aanmerking komen voor betaling met ecocheques.

Ontdek
GEGARANDEERD BINNEN JE BUDGET, OOK DAT VERANDERT HET LEVEN!

Prijsgarantie* tot eind 2024

Nu is het ideale moment om te profiteren van een mooie korting op je nieuwe keuken! Of je jezelf nu al ziet in je nieuwe ruimte of nog een paar laatste wijzigingen wilt aanbrengen… Bevestig je project en èggo garandeert jouw prijs tot eind 2024
*Zie voorwaarden in de winkel.

Dus go voor èggo!

. go voor verlendge garantie
10 jaar all-in/25 jaar op bewegende onderdelen,
. go voor gegarandeerde tevredenheid
Jouw tevredenheid is onze prioriteit,
. go voor jouw budget
We respecteren je budget altijd,
. go voor maatwerk
In het hele huis
. go voor kwaliteit
Duitse fabrikant!

Meer lezen

 

Welke èggo keuken verandert zonder enige twijfel je leven?

Om je te helpen de keuken te ontwerpen die bij je past, maar die ook past bij je budget, hebben onze designers en binnenhuisarchitecten drie uiterst inspirerende collecties ontworpen. Ze selecteerden zorgvuldig alle ingrediënten voor een ideale keuken.

Ontdek uw toekomstige keuken

 

Doorblader de catalogus

Doorblader de catalogus online en ontdek de wereld van èggo! Je vindt er de laatste keuken- en inrichtingstrends, maar ook onze nieuwe collecties, de laatste technologische snufjes voor huishoudelektro, ideeën voor opbergmeubelen op maat voor elke ruimte in je huis, en nog zo veel meer...

Ontdek de catalogus

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen