Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Uitzonderlijke opening

ZONDAG 25/07

Onze winkels zijn open op zondag 25 juli. Dit is hét moment om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms of een afspraak te maken met een èggo-raadgever voor je ontwerp. Al onze winkels verwelkomen je op zondag 25/07 van 10u tot 18u!

Een afspraak maken

SOLDEN | -25% op je keuken!

De zomer gaat verder! Profiteer van onze SOLDEN op je toekomstige keuken.
Krijg tot -25%* korting op je toekomstige keuken!
Wie zei er ook alweer dat een maatkeuken duur was?
*Zie voorwaarden in winkel.

Ontdek onze ACTIE

SOLDEN | 25% op je opbergoplossing op maat

Profiteer van een korting van 25%* op je opbergoplossing op maat. Een boekenkast voor in je woonkamer, een dressing of een inbouwkast voor in je inkomhal, ... Met èggo kan je hebben een interieur dat bij je past! Profiteer ervan! 
*Zie voorwaarden in winkel.

Ontdek onze ACTIE
INSPIRATIE

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog