Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
  OOK DAT VERANDERT HET LEVEN.

Tot € 1.500 korting* op jouw opbergoplossing op maat

Droom je van een nieuw opbergmeubel op maat? Met èggo ben je zeker dat je je niet vergist … Onze meubelen - geen zelfbouwpakketten - worden gemonteerd in de fabriek. Ze zijn vervaardigd en in elkaar gezet in Duitsland. Bovendien schenken we jou de hele maand december tot € 1.500 korting. Ook dat verandert het leven!
*Zie voorwaarden in de winkel - van 01/12 tot 31/12/2022

Ontdek onze promotie
OOK DAT VERANDERT HET LEVEN.

Tot 6 elektrotoestellen gratis*

Droom je van een hedendaagse open keuken over de hele lengte van de muur? Bij èggo ben je er zeker van dat je je niet vergist ... Onze meubelen - geen zelfbouwpakketten - worden gemonteerd in de fabriek. Ze zijn vervaardigd en in elkaar gezet in Duitsland. Bovendien schenken we jou de hele maand december tot 6 elektrotoestellen gratis. Ook dat verandert het leven!
*Zie voorwaarden in de winkel. Van 01/12 tot 31/12/2022

Ontdek onze promotie

12 maanden prijsgarantie

Dit is het ideale moment om te profiteren van een mooie korting op je nieuwe keuken! Of je jezelf nu al ziet in je nieuwe ruimte of nog een paar laatste wijzigingen wilt aanbrengen… Realiseer je project, èggo garandeert de prijs van je project GEDURENDE 1 JAAR!

*Zie voorwaarden in de winkel.

INSPIRATIE

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog