Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Verjaardagscondities
KEUKEN

Ter gelegenheid van onze verjaardag verwennen we jou met uitzonderlijke condities ! Profiteer van de GRATIS MONTAGE en een EXTRA KORTING op jouw keuken. Maak jouw keukendroom waar terwijl je budget onder controle blijft.
*Condities geldig van 01/09/20 tot 30/09/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze verjaardagscondities KEUKEN

Verjaardagscondities
OPBERGKAST

Met onze uitzonderlijke verjaardagscondities profiteer je van de GRATIS MONTAGE en een EXTRA KORTING op jouw opbergmeubel op maat ! Wie zegt dat herinrichten duur hoeft te zijn ?
*Condities geldig van 01/09/20 tot 30/09/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze verjaardagscondities OPBERGKAST

Neem contact met ons op !

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je keuken. Aarzel niet en neem contact​ met een van onze adviseurs op voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Maak een afspraak

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op je eerste afspraak?

Vergeet potlood en papier! Teken online het plan van je nieuwe keuken, gewoon bij je thuis, met onze online meetinstrument. Duid alle technische elementen aan en voeg er enkele notities aan toe. Zodra het klaar is, stuur je het naar de winkel van je keuze. Een van onze èggo-adviseurs neemt contact met je op om een afspraak vast te leggen. Makkelijk toch?

De online meetinstrument testen

Wij verwelkomen je in alle veiligheid dankzij de hygiënische maatregelen die we genomen hebben in onze winkels

Vind inspiratie bij ons

Hebt u renovatieplannen? Een probleem om een bepaalde ruimte in te richten of zoekt u gewoon ideeën? Voor uw toekomstige keuken, nieuwe opbergmeubelen of uw badkamer? En als u zich nu eens liet inspireren door het beste advies op onze blog of door ons te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest?

Ideeën bijtanken op de blog